Yeni Battlefield 5 Haritası Mercury Bu Hafta Ücretsiz Çıkıyor

Yeni Battlefield 5 Haritası Mercury Bu Hafta Ücretsiz Çıkıyor

Battlefield 5 Mercury Haritası

Battlefield 5 Mercury Haritası

Battlefield 5 çok yakında yeni bir harita ekliyor ve şimdi DICE bunun için bir fragman yayınladı. Yeni harita Mercury, 30 Mayıs’ta Battlefield V‘e ücretsiz güncelleme ile geliyor.

Görebileceğiniz gibi, yeni harita Mercury olarak adlandırılıyor ve Yunanistan‘da Akdeniz’de bulunuyor. Harita Battlefield V’in Chapter 3: Trial By Fire güncellemesinin bir parçasıdır. Haritasının resmi açıklamasında, “1941’deki Operation Mercury olaylarına dayanan bu harita, İngilizlerin istilacı Alman kuvvetlerini üstlendiği Girit sahilinde konuşlandırmanıza izin veriyor.” yazıyor.

Battlefield 5 Mercury Fragman

Bir blog yazısında DICE, Mercury‘nin oynanışın “dikeylik, her şey dahil savaş ve asimetrik araç güçleri” üzerine odaklandığını söyledi. İngiliz tarafının tankları ve çok az sayıda uçağı var, Alman tarafı gökyüzünü daha fazla uçakla komuta ediyor.

DICE, Mercury’nin birçok oyun stili için tasarlandığını ve haritanın Guadalcanal (Battlefield 1942), Altai Range (Battlefield 4) ve Monte Grappa (Battlefield 1) gibi haritalardan özelliklerini ödünç aldığını söylüyor.

DICE, “Haritanın boyutu ve dikeyliği nedeniyle tempo değişecektir. Bayraklardan birini çevrelemek veya sıcak bir çatışma yapmak için savunmada delikler bulun. Haritadaki SMG’lerin av tüfeğiyle çarpışacakları bir yer var, Recon oyuncuları ise LMG’leri ile düşmanları baskı altına alan Destek oyuncularına ateş edebiliyorlar.” dedi.

Bu derinlemesine blog gönderisini Mercury hakkında daha fazla bilgi edinmek ve savaş alanında en iyi başarıya ulaşmada bazı ipuçları almak için buraya göz atabilirsiniz.