Yeni bir Splinter Cell oyunu geliyor!

Yeni bir Splinter Cell oyunu geliyor!

Tom Clancy’s oyunlarına bayılan birisi olarak en sevdiğim Tom Clancy’s oyun serisi olan Splinter Cell serisinin son oyunu Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist oyunuydu. Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist 2012 yılında piyasaya sürülmüştü. Gerçekten oyunlarıyla ekrana insanı adeta bağlayan Ubisoft o günden bu güne hiçbir Splinter Cell oyununu piyasaya sürmemişti. Fakat bugün ortaya çıkan bilgilere göre Ubisoft seriyi tekrardan hayata geçirmeyi planlıyor olabilir. Peki bunu nereden çıkardık?

 Ubisoft’un Splinter Cell serisini yeniden canlandırıyor olmasını tabikide sallamıyoruz. Ubisoft 29 Mayıs 2017 tarihinde yeni bir isim hakkı kaydetti. Kaydedilen bu isim hakkı direkt olarak Splinter Cell.  Evet, kayıt yeni. Yani halihazırda kayıtlı olan isim yenilenmedi, aksine yepyeni isim hakkı alındı. Ubisoft’un isim hakkını direkt olarak Splinter Cell olarak alınması da serinin yeni oyununun böyle anılacağını belirtiyor olabilir. Olabilir diyorum çünkü elimizde herhangi bir bilgi yok.

Günümüze hiç uzakta olmayan bu isim kaydı sonucunda ortada bir Splinter Cell olup olmadığını E3 2017 etkinliklerinde anlayacağız gibime geliyor. Çünkü isim hakkı 10 gün öncesine ait. Birkaç gün sonra ise E3 2017 etkinliği olacak. Yani benim tahminlerimce Ubisoft E3 2017 etkinliğinde yeni bir Splinter Cell oyunu yayınlayacak.