Yeni Black Ops 4 Güncellemesi Artık Mevcut

Yeni Black Ops 4 Güncellemesi Artık Mevcut

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu son yama, Zombies için yeni bir çok oyunculuk oynatma listesi, PS4 için yeni bir çok oyunculu oynatma listesi ve daha fazlası dahil olmak üzere, tüm platformlardaki oyun modları arasında bir dizi ince ayar ve düzeltme sağlıyor.

İlk olarak Treyarch, Safeguard oynatma listesini Black Ops 4‘ün PS4 versiyonuna getirdi. Bu modda, rakip tarafın da aynısını yapmasını engellerken bir robota düşman topraklarına eşlik etmek için yarışan iki takım var. Bunun üzerine stüdyonun tüm platformlarında üç yeni yeni oynatma listesi eklendi: Hardcore Nuketown, Mercenary Objective Moshpit ve Chaos Hardpoint.

Yeni oynatma listelerinin yanı sıra, Treyarch oyuna iki popüler haritanın gece versiyonlarını ekledi. Çok oyunculu harita rotasyonundaki tüm oyuncular için ücretsiz olarak Seaside Sunset ve Firing Range Night kullanılabilir ve oyunda “süresiz” kalacaktır.

Battle royale tarzı Blackout modu için, Treyarch yeni bir silah ekledi: Bowie Knife. Ekipman zeminde ya da Zombies’ten gelen droplarda bulunabilir ve geliştiricinin Reddit’te paylaştığı yamaya notlarına göre “1-hit vuruşu” yapmasına izin verir. Ek olarak, Blightfather etkinliği bir kez daha PS4’te kullanılabilir ve Treyarch Dempsey, Nikolai, Takeo ve Richtofen’in kilidini açmak için Character Missions’ı tanıttı.

Güncellemeyi kısaca toparlarsak önemli noktalar Zombies modları için daha kararlı iyileştirmeler ve çökme düzeltmeleridir. Bunlar, IX’ye özgü birkaç haritanın yanı sıra tüm haritalar için geçerlidir. Treyarch, “önümüzdeki haftalarda Zombies’e bazı heyecan verici ilaveler” olacağını söyledi. Tam yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.