Yeni Black Ops 4 Güncellemesi: Blackout, Multiplayer ve Zombies Değişiklikleri

Yeni Black Ops 4 Güncellemesi: Blackout, Multiplayer ve Zombies Değişiklikleri

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch, şu an aktif olan Black Ops 4 için Ocak ayının son 1.12 başlıklı güncellemenin tam yama notlarını açıkladı. Güncelleme, Multiplayer, Blackout ve Zombies modunun etkilendiği Call of Duty oyununun konsol sürümlerinde birçok değişiklik uygular. Treyarch ayrıca, ek içeriğin “bu hafta sonu için planlandığını” da yazdı.

1.12 Güncellemesi, Blackjack’s Gun Game, Hardcore Moshpit, Endurance Chaos Moshpit, Mercenary Capture Moshpit ve Multiplayer‘daki öne çıkan oynatma listesine Safeguard’ı ekliyor. Zombies‘e, MP 40, Grav, Daemon 3XB, SWAT RFT ve KAP 45’i içeren klasik ve yağma silahlar eklendi. Birkaç hata giderildi.

Blackout için, üç zırh seviyesinin tamamı nerf almakta, seviye üç zırh artık sizi patlayıcılardan veya yakın dövüş saldırılarından tamamen korumamaktadır. Beyin sarsıntısının yarıçapı ve etkinliği de azalırken, küme bombasının sigorta süresi ve hasarı artmıştır. Yeni Blackout oyun tipi Ambush, PS4’te yeni güncellemeyle birlikte giriş yaptı ve gelecek hafta Xbox One ve PC’ye gelmesi planlanıyor.

Güncelleme 1.12 ayrıca, önceden PS4’te yayınlanmış olan Barbarians özel etkinliğini Xbox One ve PC’ye ekleyerek 25 kat daha fazla yağma kazanmanıza olanak tanır. 1.12 güncellemesinde gelen daha küçük değişikliklerin geri kalanına buradan ulaşabilirsiniz. Bu değişiklikler yalnızca Xbox One ve PS4’te, ancak haftaya PC’ye gelecek.