Yeni Black Ops 4 Güncellemesi Çıktı

Yeni Black Ops 4 Güncellemesi Çıktı

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için başka bir güncelleme yayınladı. Blackout‘ta yalnızca küçük değişiklikler yapıldı, ancak güncelleme Multiplayer ve Zombies‘te daha büyük değişiklikler yaptı.

Blackout için güncelleme, helikopterlerin Ambush’taki dairenin dışına, arıza yapmadan uçamamalarını sağlayan bir sorunu çözdü. Ambush, Black Ops 4‘ün battle royale modundaki en yeni oyun türüdür. Hızla kapanan güvenli bir bölgeye sahiptir ve oyuncuları keskin nişancı tüfekleri, roket fırlatıcıları ve yakın dövüş silahları ile sınırlar. Ambush sadece sınırlı bir süre için geçerli olacak.

Yeni güncellemede, Multiplayer ve Zombies’ta daha büyük değişiklikler yapıldı. Eskiden, 9-Bang’in Heist’te tur başına bir defadan fazla kullanılmasına izin veren ve Search & Destroy’da stabilite sorunlarına yol açan durumlar giderildi. Ayrıca Mercenary Nuketown, Featured Playlist olarak eklenmiştir; Featured kategori rotasyonuna Hardcore Nuketown, Mercenary Capture Moshpit ve Endurance Chaos Moshpit eklenmiştir. Zombies için güncelleme, bazı silahları rahatsız eden çeşitli farklı açılımları ve aksaklıkları giderir.

Değişikliklerin tam listesi şu anda Black Ops 4’te yayınlanıyor, Reddit’teki tüm yama notlarına göz atabilirsiniz. Bazılarını özetledik.

Black Ops 4 Şubat 5 Güncelleme Yama Notları

Multiplayer
Featured Playlists
– – Mercenary Nuketown Featured Playlist olarak eklendi.
– – Featured kategorisine Hardcore Nuketown, Mercenary Capture Moshpit, Endurance Chaos Moshpit ve Pro Series Moshpit eklendi.
Oyun Modları
– – Heist
– – – 9-Bang’ın Heist’te tur başına bir defadan fazla kullanılmasına neden olan bir sorun çözüldü.
İstikrar
– – Search & Destroy’deki maksimum oyuncu ile CODcaster çökmesi düzeltildi.

Zombies
Çeşitli
– – Mystery Box’tan bir silah alırken oyuncuların silahlarını ve puanlarını kaybedebilecekleri Daemon 3XB ile ilgili bir sorun çözüldü.
– – Oyuncular, Electric Burst kullanabilecekleri bir istismarı ve düşmanların oyunculara patlamasını engellemek için bir yakın muharebe saldırısını kapattı.
– – Özel Silah zaman aşımına uğradığında bir Monkey Bomb veya Claymore tutuyorlarsa, oyuncuların Ragnarok DG-5’in etkilerini koruyabildiği bir istismarı kapattı.
– – Oyuncuların Ekipman ve Özel Silah arasında geçiş yaparak Özel Silahın şok dalgasını yeniden yaratabilecekleri bir istismarı kapattı.

Blackout
Çeşitli
– – Ambush’taki çemberin dışına uçarken, helikopterler artık düzgün şekilde çalışmaya başlıyor.

Genel
Black Market
– – Oyuncuların ilgili Warpaint’i almalarını engelleyen Crash’in Warlock kıyafeti ile ilgili bir sorun çözüldü.