Yeni “Boondock Saints” filminde Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery geri dönüyor

Yeni “Boondock Saints” filminde Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery geri dönüyor

Kült ikili olan Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery’nin zafer dolu geri dönüşüne hazırlanın: Yeni “Boondock Azizleri” filminde yine rollerini canlandıracaklar.

Deadline‘ın bildirdiğine göre, Reedus ve Flannery, üçüncü bölümde Murphy ve Connor MacManus rollerini tekrar canlandıracaklar. 2021’de aktörlerin ve yönetmenin geri dönüşünü içeren üçüncü film geliştirileceği duyurulmuştu, ancak Deadline’ın bugünkü açıklamasına göre, İlk iki filmi yöneten Troy Duffy’nin yönetmenlik koltuğuna geri dönmeyeceği, Azizlerin hikayesini kitap serisi olarak devam ettirmeyi tercih ettiği belirtiliyor.

Yayın ayrıca, Thunder Road Pictures yapım şirketinin projeye dahil olduğunu belirtiyor. Şirketin daha önceki çalışmaları arasında “John Wick” film serisi ve yaklaşan “Mankiem” filmi bulunuyor. Thunder Road Pictures, şu anda “Boondock Azizleri” franchise haklarına sahip olan Dragonfly Films ile işbirliği yapmaktadır.

“Boondock Azizleri” filmini bilmeyenler için, ilk film 1999’da vizyona girdi. Film, intikam için uğraşan iki İrlandalı kardeşin hikayesini anlatıyor. Film kült bir klasik haline geldi, ancak gişede iyi bir performans göstermese de, 10 yıl sonra “Boondock Azizleri 2: Tüm Azizlerin Günü” adlı devam filmi çıktı.