Yeni Call of Duty: Black Ops’un daha fazla teaser’ı ortaya çıktı, ayrıca ana sanat yayınlandı

Yeni Call of Duty: Black Ops’un daha fazla teaser’ı ortaya çıktı, ayrıca ana sanat yayınlandı

Çok yakında popüler nişancı serisi Call of Duty’nin yeni bölümünün resmi tanıtımı gerçekleşecek, ve bu neredeyse hiç şüpheye yer bırakmıyor. Yakın zamanda biraz gizemli bir teaser yayınlandı, yaklaşan duyuruya işaret eden, ancak geliştiriciler burada durmadı. Şu anda ağda iki tane daha bu tarz gizemli video bulundu. Hepsi Call of Duty: Black Ops 6’ya işaret ediyor.

Black Ops serisinin uzun zamandır beklenen dönüşü, alışılmadık teaser formatından anlaşılıyor. Yeni teaser’lar haberlerden alınmış arşiv kronikleri şeklinde sunuluyor. Dikkatli hayranlar, daha önce sadece Call of Duty: Black Ops’ta görünen logo ve fraksiyonların göndermelerini fark ettiler.

İkinci teaser:

Oyuna ait üçüncü teaser:

Yaklaşan duyuru, güvenilir içeriden sızıntılarıyla bilinen Billbil-kun tarafından da doğrulandı. Onun verilerine göre, yeni nişancı oyunu halka açık bir tanıtıma hazır ve çalışmalar bu yönde aktif olarak sürdürülüyor. Sözlerini doğrulamak için Call of Duty: Black Ops’un ana sanatını hafifçe bulanıklaşmış şekilde yayınladı.

Call of Duty: Black Ops 6’nın tam tanıtımının Xbox Games Showcase sunumunun bir parçası olacağı veya ondan hemen sonra gerçekleşeceği bekleniyor – 9 Haziran. Nişancı oyununun muhtemelen alışılagelmiş çıkış tarihinden sapmayacağı düşünülüyor, bu yüzden oyunun çıkışını Ekim ayında beklemek mantıklı olabilir.