Yeni Destiny 2 Güncellemesi Değişiklikleri

Yeni Destiny 2 Güncellemesi Değişiklikleri

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2‘nin tatil etkinliği The Dawning’in ikinci haftası, 18 Aralık haftası güncellemesinin yanı sıra oyunun en son genişlemesi olan The Black Armory’nin yeni Forge etkinliklerinin üçüncüsü ile birlikte geldi. Yeni ve devam eden içeriğin eklenmesi, Bungie’nin oyunun yaşam kalitesi güncellemelerinden bir diğeridir ve bu, oyunun gerisinde kalan kişilerin biraz daha hızlı bir şekilde yetişmesini kolaylaştırır.

Bungie’nin blogunda ayrıntılarıyla açıkladığı 2.1.3 Güncellemesinin ana odak noktası, Power Seviyesi 600’ün altında olan oyuncular için Prime Engrams’taki bir değişikliktir. Bu Forsaken genişlemesi için karakter seviyesinin üst sınırıdır. Tüm oyuncular için The Black Armory’nin yayınlanmasıyla ilgili olarak 650’ye yükseltildi ve Destiny 2 yıllık geçişinin bir parçası olan yeni içeriği oynamak istiyorsanız, 600’ü aşmalısınız. 2.1.3 Güncellemesi ile, Prime Engrams şimdi 600’ün altındaki oyuncular için daha yüksek seviyelere düşecek ve bu da uç Power seviyelerine ve son oyun içeriğine çıkışlarını hızlandıracak.

Bu değişikliğin dışında, yama çoğunlukla çeşitli can sıkıcı hatalarda bir miktar küçük düzeltmeler içerir. Örneğin, SUROS makineli tüfek Avalanche için, Dawning aktivitelerini tamamlamanın ödüllerinden biri olan geri tepmeyi azaltır. Yama, ilk önce bir demirhane ateşlemeyi tamamlamadıysanız bile, Ada-1’den Black Armory ödüllerini almanıza izin verir.