Yeni Diablo Oyunu Geliyor

Yeni Diablo Oyunu Geliyor

Yeni Diablo Oyunu mu Geliyor?

Yeni Diablo Oyunu mu Geliyor?

Blizzard, bir tür haberi olmayan bir Diablo projesinin resmi olarak gelişmekte olduğunu açıkladı. Şirketin web sitesinde yer alan bir iş ilanının doğruluğu teyit edilmekle birlikte bunun bir iş ilanı olduğunu ve uygun bir duyuru olmadığını belirtelim. Ne beklenmesi gerektiği ile ilgili gerçek bir ayrıntı yok.

İşin açılışı Diablo serisindeki bir zindan sanatçısıdır, ancak oyun “habersiz bir proje” olarak listelenmiştir. Açıklama, bu pozisyonun yeni bir şey üzerinde çalışacağını açıkça ortaya koyuyor: “Cehennem minyonları daha da güçleniyor… Yeni, habersiz bir Diablo projesi üzerinde çalışıyoruz.”

Bu yeni proje bir Diablo oyununun tipik görüntüsünden önemli ölçüde sapmayacak gibi görünse de, yazının geri kalanı başka bir şey sunmuyor. “İdeal aday, Diablo’nun karanlık gotik dünyasında çalışmaktan, harika oyunlar yapmak, milyonlarca canavarı öldürmek ve yağmalamaktan hoşlanan akranları olan bir ortamda iyi çalışır.” diye belirtiyor.

Blizzard bugüne kadar herhangi bir yeni Diablo oyununu açıklamamıştır, ancak bu çalışmalarda birinin olabileceğini öneren ilk iş değildir. Bu yeni projenin Diablo 4 gibi tam bir devam oyunu olup olmadığı ya da görülmesi gereken başka bir şey mi var bilinmiyor. Ancak son birkaç yıl içinde Rise of the Necromancer DLC’sinin dışında yayınlanan Diablo 3 için büyük içerik güncellemelerinde çok az şey var, hayranlar, işlerde yeni bir şey olduğuna dair umudunu koruyorlar.

Projeyle ilgili resmi ayrıntıları duyacağımız zamanın bir göstergesi yok. E3 2018 gelmek üzere, ancak şirketin orada yeni bir oyun çıkarmayı planladığı hakkında bir bilgi yoktu.