Yeni FIFA Mobile Sezonu Yenilenmiş Görseller ve Team Chemistry Getiriyor

Yeni FIFA Mobile Sezonu Yenilenmiş Görseller ve Team Chemistry Getiriyor

FIFA Mobile

FIFA Mobile

EA, yeni sezon için Android ve iOS’ta FIFA Mobile‘ı güncelledi ve çok gerekli iyileştirmeleri içeriyor. Daha akıcı bir animasyon ve daha akıllı, daha gerçekçi AI vaat eden tam bir oyun motoru yenilemesi var. Daha otantik görünümlü yıldız oyuncuları ve yeniden işlenmiş menüleri de bekleyebilirsiniz. Ve evet, bazı önemli oyun değişiklikleri var.

Örneğin, gerçek zamanlı bir Head to Head multiplayer var, örneğin yeteneklerinizi geliştirmek için erken bir AI aleyhine meydan okuyabilirsiniz. Çevrimdışı, aynı gerçek dünya takımı, lig ya da ülkeden oyuncular eklediğinizde, başlangıç dizilişinizi artıran yeni bir Team Chemistry sistemi var. Paris Saint-Germain’den birkaç oyuncu seçin ve dünyanın dört bir yanından sadece ünlü isimleri seçtiyseniz daha etkili bir şekilde oynayabilirler.

Sadece makul bir cihazınız olduğundan emin olun. Temel oyun fazla bir şey istemiyor (2012 dönemindeki donanımlar işe yarayabilir). Ancak, Head to Head (Kafaya Kafa) modu, 2014’te veya daha yeni amiral gemisi seviyesinde olacak bir telefon veya tablet gerektirmektedir. Oldukça hızlı ve modern bir telefon kullanıyorsanız iyi olmalısınız, ancak AI rakiplerine karşı oynamak için yetinmeniz gerekebilir.