Yeni Ghost Recon Wildlands Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor, Yeni PvP Özellikleri Ekliyor

Yeni Ghost Recon Wildlands Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor, Yeni PvP Özellikleri Ekliyor

Ghost Recon Wildlands Güncellemesi

Ghost Recon Wildlands Güncellemesi

Ubisoft, Special Operations 3 başlıklı Ghost Recon Wildlands için bir sonraki güncellemeyi duyurdu. Güncelleme 11 Aralık’ta tüm platformlarda başlıyor ve çoğunlukla yeni PvP özellikleri sunuyor.

Special Operations 3, güncellemenin görevinden esinlenen iki PvP sınıfı dahil olmak üzere yeni bir PvE görevi ve oyun içi ödülleri içerir. Ubisoft, bu görevin temasının ne olabileceğini açıklamamıştır, ancak daha önce Rainbow Six Siege ve Splinter Cell gibi diğer Tom Clancy oyunlarından karakterler dahil edilmiştir. Güncelleme ayrıca iki yeni PvP çok oyunculu harita da ekler.

Görev, oyun içi ödüller ve haritalar 11 Aralık’tan itibaren tüm oyuncular için geçerli olacak. Her iki yeni PvP sınıfı sadece 11 Aralık’taki Year 2 Pass sahipleri için geçerli olacak ve sadece bir hafta sonra diğer oyuncuların kilidini açacak.

Special Operations 3’te yeni bir Fotoğraf Modu da bulunur. Bu mod, oyuncuların oyun içi herhangi bir anı yakalamalarına ve ayrıca efektleri ve filtreleri olan resimleri düzenlemelerine olanak tanır. Special Operations 3 ayrıca Wildlands‘ın oyun içi mağazasına topluluk geri bildirimini de uygular. 90’ın üzerinde yeni ürün eklenecek ve oyunun Prestige Economy’sine değişiklikler yapılacak. Ubisoft, bu değişikliklerin “yakında” ne olabileceği hakkında daha fazla bilgi yayınlayacağını açıkladı.