Yeni Halo Infinite Çok Oyunculu Fragman Gamescom 2021'de Gösterildi

Yeni Halo Infinite Çok Oyunculu Fragman Gamescom 2021'de Gösterildi

343 Industries, Gamescom Opening Night Live'da Halo Infinite için yeni bir sinematik fragman yayınladı. Fragman, Halo Infinite'in 8 Aralık'ta başlattığı çok oyunculu modun 1. Sezonunun hikayesini tanıtıyor.

Fragmanda Spartalı Komutan Agryna, yeni acemi askerler için Spartalı olmanın ne anlama geldiğini ayrıntılarıyla anlatıyor. O konuşurken, fragman, insanlığın Mutabakat'a karşı savaşı sırasında bazı Brute'lara karşı kahramanca ayakta duran ilk Spartalıları sergilemek için yanıp sönüyor.

Fragmanın ortaya çıkmasının ardından 343 Industries, Halo Infinite temalı Xbox aksesuarlarının ön sipariş için hazır olduğunu açıkladı.

Birincisi bir Xbox Elite Series 2 denetleyicisidir. Daha önce Elite Series 2 kontrol cihazına sahip olmayanlar için, nişancı oyunlarını fare ve klavye yerine gamepad ile oynamayı sevenler için idealdir. Arka kanatçıklar, bir çatışmanın ortasında normalde d-pad'e atanan girişleri hızlı bir şekilde kullanmayı kolaylaştırır.

İkinci açıklama Halo Infinite temalı bir Xbox paketiydi. Paket, sınırlı sayıda Xbox Series X konsolu, sınırlı sayıda Xbox Series X denetleyicisi ve Halo Infinite'in dijital bir kopyasını içerir.

Hem Elite Series 2 denetleyicisi hem de Xbox Series X paketi 15 Kasım'da piyasaya sürülecek, bu nedenle onları tam zamanında Halo Infinite'i 8 Aralık'ta oynayabileceksiniz. Halo Infinite'in Xbox Series X|S, Xbox One ve Xbox Series X|S için piyasaya çıkması planlanıyor