Yeni iPhone’lar için En İyi 10 Uygulama

Yeni iPhone’lar için En İyi 10 Uygulama

En İyi iPhone Uygulamaları

En İyi iPhone Uygulamaları

Yıl sonu geldi ve eğer şanslıysanız, indirimlerden yararlanıp yepyeni bir iPhone‘un paketini açıyor olabilirsiniz. İster fantezi bir iPhone XS Max veya daha eski bir iPhone 7 olsun yine de o telefon için birkaç uygulamaya ihtiyacınız olacak. Seçimlerinizin çoğu Instagram veya YouTube gibi oldukça basit olsa da, işte bilmediğiniz bazı ilginç uygulamalar için tavsiyeler. Yüklemeye değer 10 en iyi iPhone uygulaması.

1. Microsoft Outlook

1. Microsoft Outlook

Basitçe söylemek gerekirse, iPhone ile birlikte gelen varsayılan e-posta uygulaması, özellikle çoğu insan gibi bir Gmail hesabınız varsa, kesinlikle korkunç. Atlayın ve bunun yerine Microsoft’un Outlook uygulamasına geçin; hızlı, temiz bir arayüz, hemen hemen her e-posta şirketi için harika bir destek ve Apple’ın uygulamasının sahip olmadığı türden bir güvenilirlik sunar.

Microsoft Outlook İndir

2. Google Photos

2. Google Photos

Apple’ın pahalı iCloud belleği için ödeme yapmanızda yanlış bir şey yok. Ama tüm fotoğraflarınızı (veya iCloud yedeklemeniz için bir yedekleme olarak kullanacağınız) yedeklemek için hızlı, basit ve (hepsinden iyisi) ücretsiz bir yol istiyorsanız, Google Photos‘u deneyin. Depolama için ödeme yapmak istemiyorsanız, tam yüksek çözünürlüklü resimler kaydetmeyeceksiniz. Ama seçiminiz biraz daha düşük kaliteli resimler arasındaysa veya hiç resim yoksa, bunu ücretsiz yapmanın en iyi yoludur. Ayrıca, Google’ın sıralama ve etiketleme özellikleri hiçbiri diğerinde yok, doğum gününden beş yıl önce aradığınız resmi binlerce fotoğrafa göz atmanıza gerek kalmadan bulmayı kolaylaştırıyor.

Google Photos İndir

3. Google Maps

3. Google Maps

Kaybolmaktan hoşlanıyor musun? Cevabınız hayır ise, Google Maps’i yükleyin. Tabii ki, Apple Maps eskisi kadar kötü değildir. Ancak hala tek bir tartışmasız harita uygulaması kralı var ve bu Apple Maps değil.

Google Maps İndir

4. Dark Sky

4. Dark Sky

Henüz, telefonunuz geleceği tahmin edemez. Ama Dark Sky önümüzdeki birkaç dakika için havanın garip bir şekilde önceden tahmin edilmesi ile bir sonraki en iyi şey olabilir. Kapıdan çıkarken bir şemsiyeye ihtiyacınız olup olmadığını her zaman bilirsiniz.

Dark Sky İndir

5. 1Password/LastPass

5. 1Password/LastPass

Şifre güvenliği, özellikle de neredeyse sürekli veri ihlalleri olduğu zaman, inanılmaz derecede önemlidir. Eşyalarınızı çevrimiçi olarak, hem daha güçlü şifreler kullanmanıza hem de her bir web sitesi için aynı şifreyi kullanmadığınızdan emin olmanıza yardımcı olacak bir şifre yöneticisi ile koruyun.

Ayrıca, yeni yayınlanan iOS 12 ile Apple, şifre yöneticilerinin işletim sisteminin geri kalanıyla neredeyse sorunsuz çalışmasını sağlayarak, yeni (ve çok daha güvenli) şifrelerinizin oturum açmasını çok kolaylaştırdı.

1Password İndir
LastPass İndir

6. iA Writer

6. iA Writer

Çok fazla not alan bir tür kişiyseniz, bir iA Writer‘a yatırım yapmaya değer. Not almayı çok kolay hale getiren hızlı ve minimal bir uygulamadır. Ayrıca, bu notları daha büyük şeylere dönüştürmenin zamanı geldiğinde bilgisayarınıza (Mac’ler ve PC’ler) senkronize edebilirsiniz.

iA Writer İndir

7. Venmo

7. Venmo

Şaşırtıcı bir şekilde, bazen arkadaşlar bazı şeyleri geri ödemenizi bekler. Venmo ödeme sistemi bunu kolaylaştırır ve bu arkadaşlarını kaybetme ihtimalini azaltır. En azından, bir sonraki çubuk sekmesini biraz daha kolay bir şekilde bölmeyi sağlar.

Venmo İndir

8. Kargom Nerde

8. Kargom Nerde

Günümüzde muhtemelen evinize girip çıkan bir sürü paketiniz olur. Kargom Nerde, hepsinin izlenmesini kolaylaştıracaktır. Sadece izleme koduna yapıştırın ve gerisini hallederek, yeni paketinizin tam olarak ne zaman geleceğini size bildirir.

Kargom Nerde İndir

9. Pocket

9. Pocket

İnternette çok fazla harika içerik var ve hepsini okumak için yeterli zamanınız olmayabilir. Pocket tüm bu içeriği kaydetmenize yardımcı olmak için buradadır, böylece daha fazla zamanınız olduğunda geri gelip okuyabilirsiniz. En azından, okuyacağınız şeylerin birleştirilmiş bir listesini sunar.

Pocket İndir

10. Fantastical

10. Fantastical

Apple’ın varsayılan takvimi iyidir. Ancak Fantastical, tüm hesaplarınızdaki toplantıları ve hatırlatıcıları birleştiren kaydırma görünümü ve yazarken yeni etkinlikler için konumlar ve tarihler gibi şeyleri akıllıca ekleyen akıllı bir sistemle daha iyidir. Bu herkese hitap etmeyebilir. Ancak sade bir seçenekten daha fazlasına ihtiyaç duyan güçlü kullanıcılar (veya sadece daha güzel görünümlü bir takvim isteyen kişiler için) bunun fevkalade iyi olduğunu görecektir. 

Fantastical İndir