Yeni Iron Harvest Fragmanı Company of Heroes’a Benziyor

Yeni Iron Harvest Fragmanı Company of Heroes’a Benziyor

Iron Harvest

Iron Harvest

Alternatif-tarih mech RTS Iron Harvest‘in ikinci çok oyunculu alfa testi başladı. Ama eğer alfa testinde değilseniz, en azından savaş makineleri ve çok büyük silahlarla dolu yeni çekimlerle kendinizi avutabilirsiniz. Videoya bir göz atın.

Yeni bir RTS olduğunda, hayranları oldukça heyecanlanıyor. Tarz şu anda garip bir yerdedir. Sekiz yıl önce ortaya çıkan bir oyun olan StarCraft 2, yığının en üstünde yer alıyor ve iyi bir üs kurma fikri bulmak giderek zorlaşıyor.

Dawn of War 3, kampanyasında köklerine dönmeye hazırmış gibi görünüyordu, ama bir hayal kırıklığı olduğu kanıtlandı. Grey Goo ve Deserts of Kharak gibi diğer RTS oyunları, özellikle de ikincisi etkili oldular. Ama şu anda yeni nesilden daha fazla kişi Homeworld Remastered Collection oynuyor.

Yani Iron Harvest oldukça heyecan verici bir beklentidir. Yıkıcı çevreleri, göz korkutucu, tank gibi dev yaratıkları, hedefleri ve korunma sistemi ile oyun severlere, 90’ların sonunda yaşanan çöküş sırasında türün başına gelebilecek en iyi şey olan Company of Heroes‘u hatırlatıyor. Ve bina üslerini kaçırırsanız, alfa tanıtıcı sığınaklar, tahkimatlar ve bina iyileştirmeleri de olacak.

Ayrıca ikinci alfada iki 1v1 harita, bir 2v2 harita, yaklaşık 20 birim ve iki grup bulunmaktadır. Haritalar çok oyunculu ve AI’ya karşı çatışmalarda oynanabilir. Altlarında dolaşan piyade gibi diğer birimlerin üstünde sonlandığında oyunculara 30 mech vermektedir.