Yeni Iron Man Oyununu Geliştirenler İçin Yeni İş İlanları Listesi Yayınlandı

Yeni Iron Man Oyununu Geliştirenler İçin Yeni İş İlanları Listesi Yayınlandı

Motive Studios ve Electronic Arts tarafından geliştirilen Iron Man’e yönelik heyecan verici aksiyon oyunu Eylül 2022’de duyurulmuştu, ancak o zamandan beri resmi bir bilgi neredeyse yoktu. Proje etrafındaki söylentileri unutursak, oyunun hangi popüler oyun türlerini bekleyebileceğimizi bile bilmiyoruz. Geliştiricilerin güncellenmiş iş ilanı listesi sayesinde, yeni Iron Man oyununun oyun dünyası hakkında ilk gerçek detaylar ortaya çıktı. Oyunun, Kara Panter’e benzer şekilde geniş bir açık dünya içereceği anlaşılıyor.

Daha önce, Iron Man oyununun açık dünya içereceğine dair sadece söylentiler ve bazı saygın içeriden bilgiler vardı. Şimdi ise Electronic Arts’ın resmi sitesindeki ilanlar aracılığıyla buna daha ciddi bir onayımız var. Birden fazla pozisyon ilanında, Iron Man üzerinde çalışılacağı ve açık dünya ile ilgili mekaniklerin bu oyunda yer alacağı doğrudan belirtilmiş.

Iron Man ekibi için üst düzey teknik sanatçı pozisyonuna yapılan ilanda, sanatçının “açık dünya AAA sınıfı macera oyunu ile ilgili renderleme ile ilgili yönleri kontrol etmek için” yardım etmesi gerekeceği belirtiliyor. Ayrıca, yeni oyun motoru özelliklerinin geliştirilmesine teşvik etmek ve mevcut olanı kullanarak içerik oluşturma sürecini yönetmek için “sanat ve render ekibi ile çalışması” gerekeceği açıklanmış. Diğer bir açık olan çevre üst düzey sanatçı pozisyonunda ise, açık dünya oyunları deneyiminin bir avantaj olduğu belirtiliyor.