Yeni “Kung-fu Panda 4” fragmanında Kahramanlar Salonu’nda hırsız yakalıyor

Yeni “Kung-fu Panda 4” fragmanında Kahramanlar Salonu’nda hırsız yakalıyor


Peacock Kids kanalında, “Kung Fu Panda 4” çizgi filminin yeni 3 dakikalık bir videosu yayınlandı, Po (Jack Black) ve Chen (Awkwafina) arasındaki mücadele konu ediliyor.

Bu bahar, neredeyse on yılın ardından, komedi ikonu Jack Black’in, DreamWorks Animation’ın sevilen aksiyon-komedi serisi Kung Fu Panda’nın komik ve eğlenceli yeni bölümünde, dünyanın en beceriksiz kung fu ustası Po karakterine geri dönüşü olacak.
İki düşman arasında geçen üç ölümcül maceradan sonra, kahramanımız Po, Ejderha Savaşçısı, artık dinlenmeye çağrılır. Dünya Vadisi’nin manevi lideri olması gerekmektedir, ancak bu durum Po’nun zorlanmasına sebep olur. Po manevi liderlik konusunda hiçbir şey bilmiyor ve bir yandan da yeni bir ejderha savaşçısı bulup eğitmek zorundadır. Aynı zamanda sihirli bir yarışta efsanevi düşmanlarla da karşılaşacaktır. Aynı zamanda Po’nun karşısına Viola Davis’in canlandırdığı yeni bir kötü karakter olan Chameleon çıkar. Chameleon, Po’nun bilgelik asasını ele geçirerek tüm kötü usta dövüşçüleri çağırmak istemektedir.

“Kung Fu Panda 4”, 8 Mart’ta sinemalarda olacak.