Yeni LoL Şampiyonu Lillia’nın Yetenekleri ve Çıkış Tarihi Hakkında Her Şey

Yeni LoL Şampiyonu Lillia’nın Yetenekleri ve Çıkış Tarihi Hakkında Her Şey

Bu yılın başlarında, Riot iki büyük şampiyonun büyük yaz etkinliğinde yayınlanacağına söz verdi ve karakterler hakkında birkaç ipucu verdi. Bunlardan biri rakipleri bir hevesle uykuya sokma gücüne sahip rüya gibi bir ormancıydı.

Yeni sızıntılar yaklaşan ormancı adının Lillia olduğunu ve Yama 10.14 gelir gelmez çıkabileceğini ortaya koydu. İşte yeteneklerinden, çıkış tarihine ve daha fazlasına Lige gelen 149. şampiyon hakkında bildiğimiz her şey.

Yeni orman şampiyonu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı, ancak Riot’un en son 2020 yol haritasını anlattığı kısa fragmanda Lillia bulunuyordu.

Haziran geliştirici blogunda baş şampiyon yapımcısı Ryan 'Reav3' Mireles, Lillia'nın “oldukça utangaç” olduğunu ve kolayca ürktüğünü açıkladı. Ayrıca onu “savaşa hızla girip çıkabilen” bir karakter olarak tanımladı.

PBE'de, Lillia’nın arka planının ne olabileceği hakkında bize bir fikir veren birkaç gizemli bilgi de vardı. Her iki bilgi de Lillia'nın çıkışı sırasında bir intikam hikayesine sahip olabileceğini anlatıyor.

Lillia’nın Görünümü

Lillia'nın oyun içi resmi, 3 Temmuz'daki şampiyona erken bir bakış sağlayan sızan oyun dosyaları sayesinde ortaya çıktı.

Yeni ormacının resmi, Riot'un başlangıçta sunduğu açıklamayla eşleşiyor gibi görünüyor, ancak şampiyonu diğer şampiyonlarda görülmeyen geyik benzeri özelliklerle resmediyor. Lillia muhtemelen oyun içinde kullanacağı bir asa ile donatılmış olacak. Birçok LoL taraftarı mavi/mor saç stiline sahip orman ruhu olan Neeko’ya benzerlik göstereceğini düşünüyor.

Lillia’nın Yetenekleri

Riot, Lillia’nın yeteneklerinden hiçbirini henüz yayınlamadı, ancak yeni çıkacak ormancı, 2017'de piyasaya sürülen orta koridor büyücüsü Zoe'ye benzer mekaniğe sahip olabilir.

Zoe’nin yeteneği Hınzır Uyku Baloncuğu, hedefi önce uyuşturur sonra uyutur. Uykuyu bölen ilk hasar, belli bir sınıra kadar ikiye katlanır. Lillia’nın da buna benzer bir yeteneği olabileceği düşünülüyor.

Son olarak, Lillia'nın “orta menzilli bir avcı” olacağını doğrulandı. Bu da uyutma yeteneklerinin yanı sıra birkaç yakın mesafe yeteneklere sahip olabileceği anlamına geliyor.

Lillia’nın Çıkış Tarihi

Riot zaten oyunculara önümüzdeki iki Lig şampiyonunun yakında gerçekleşecek olan büyük yaz etkinliğinde beklemelerini söyledi.

Ancak yeni PBE güncellemesine göre, yeni ormancıya beklenenden daha erken ulaşabiliriz. Bu hafta başında PBE test alanında “Lillia’s Haiku” olarak işaretlenmiş yeni bir ganimet eşyası bulundu.

Açıklamasında “Ormanda Lillia'yı keşfettiniz” ve 22 Temmuz'da açılacağı yazıyor. Buna benzer bir uygulamayı geçen yıl çıkan Sett’in eşyasında da görmüştük.

“Lillia’s Haiku”daki tarih, 22 Temmuz Çarşamba gününden itibaren canlı sunuculara indirilebilecek Yama 10.15 ile mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Bu da Lillia'nın bu yama sırasında League of Legends'ı ilk kez çıkacağı anlamına geliyor.

League of Legends’ın yeni ormancısı hakkında bilmeniz gereken her şey bu kadar. Kendisini eylemde görene ve yeteneklerini öğrenene kadar biraz beklememiz gerekecek.