Yeni Masa Oyunu Titanic: The Game Duyuruldu

Yeni Masa Oyunu Titanic: The Game Duyuruldu

 Titanik filminden esirlenen yeni masa oyunu Titanic: The Game, Spin Master Games tarafından duyuruldu. Nostalji dolu anlar yaşatacak oyun bir masa oyunu olarak karşımıza çıkacak. 

 Yaklaşık bir 20 yıl önce popüler olan masa oyunları günümüze kadar çizgisini bozmadan ilerlemeye devam etti. Boş zamanlarında stres atmak isteyen yaşı geç oyunseverler genellikle masa oyunlarını tercih ediyor. Zaman geçtikçe ve oyun dünyasının gelişmesiyle kart oyunları popülerliğini yitirsede azımsanamayacak kadar bir oyuncu kitlesinin olduğunu belirtelim. 

 Bildiğimiz üzere düz ve genellikle yeşil bir zeminin üzerinde oynanan masa oyunları belli bir kural barındırıyor ve o kurala göre hamle yapılması gerekiyor. Spin Master Games masa oyunu ve titanik efsanesini birleştirerek yeni bir masa oyunuyla karşımıza çıktı. Heads Up ve Escape Room: The Game gibi oyunlarla tanıdığımız Spin Master Games, Titanic: The Game’i duyurdu. 

 1 Ağustos 2020'de çevrimiçi oyun platfromlarında göreceğimiz Titanic: The Game, aslında efsane titanik 4×9 olmak üzere 36 karodan oluşan bir masa şeklini alacak. Her geçen turun ardından bir karo suyun altında kalmak üzere ters çevriliyor. Oyunseverler ise yolcuları kurtarmak için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda kalıyor. Oynadıkça öğreneceğimiz Titanic: The Game, 1 Ağustos'ta bizlerle olacak.