Yeni Mass Effect Oyununun Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı

Yeni Mass Effect Oyununun Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı

Bir sonraki Mass Effect oyunu, yeni bir sanat kitabının sayfalarından alınan bazı konsept çizimlerde gösterildi.

Bioware: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development adındaki kitap, Bioware'ın şu anda üzerinde çalıştığı yeni Mass Effect oyunu için konsept tasarımları gösteriyor.

Görüntüler, Felassan tarafından Tumblr'da paylaşıldı ve “bir sonraki Mass Effect oyununa bakış” olarak ifade edildi. Kitap, konsept sanatın yanı sıra geçmiş ve şimdiki geliştiricilerin “samimi hikayelerini de” içeriyor. 

Serinin bir sonraki oyun hakkında ortaya çıkan bu konsept tasarımlar, oyunun ne kadar ayrıntılı ve şık grafiklere sahip olacağını gözler önüne seriyor. Yani geliştirici stüdyo işleri oldukça itinalı bir şekilde yürütüyor.

Ayrıca geliştirici stüdyo konuyla ilgili ayrıntı açıklamayı “dört gözle beklediklerini” ifade etti. Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3'ten tek oyunculu içerik ve DLC'nin yanı sıra, tümü 4k Ultra HD için optimize edilmiş promosyon silahları, zırhlar ve paketlerle birlikte gelir.4

Xbox Series X ve PlayStation 5'te yönlendirme uyumluluğu ve hedeflenen geliştirmelerle Xbox One, PlayStation 4 ve PC için alabileceksiniz.