Yeni Monster Hunter World Güncellemesi

Yeni Monster Hunter World Güncellemesi

Monster Hunter World Güncellemesi

Monster Hunter World Güncellemesi

PlayStation 4 ve Xbox One’da Monster Hunter World için yeni bir güncelleme geldi. Diğer şeylerin yanı sıra, aksiyon oyununun görevler ve silah istatistikleriyle ilgili kalan hatalarına da değiniyor. Bu, PS4’teki 3.02 ve Xbox One’da 3.0.0.2 sürümüdür.

Özellikle, yama, Kulve Taroth Siege görev çizgisiyle ilgili bir hatayı düzeltir, görev bazı durumlarda amaçlandığı gibi oynamamaktadır. Eğer bu konuyla karşılaşırsanız Astera’ya geri dönüp Amiral ile konuşabilirsiniz; bu, Kulve Taroth Siege’ı amaçlandığı gibi tetiklemelidir.

Günümüzün Monster Hunter World yaması aynı zamanda Wyvern Ignition kılıcının “Impact” saldırısının değerini 510 yerine 240 seviyesine düşüren bir hata ele alındı. Son olarak, güncelleme, First Wyverian ile ilgili olarak silah kullanımı, kaç canavar öldürdüğünüz ve daha fazlası ile ilgili hataları ele alır.

Geliştiricinin blogunda yayınlanan tam yama notlarını ve Capcom’un her biri için açıklamalarını görebilirsiniz.

Diğer Monster Hunter World haberlerinde, Capcom Street Fighter geçiş olayının ikinci turunu açıkladı. Bu kez, oyuncular bir dizi Sakura zırhı elde etmek için bir Challenge Quest’e girebilecek ve daha önce olduğu gibi, sadece sınırlı bir süre için oyunda mevcut olacak.

Monster Hunter: World Yama Notları

Kulve Taroth Quest Line:
– Kulve Taroth Siege görev hattının belirli koşullar altında doğru bir şekilde ilerlemediği bir hata düzeltildi. Bu hatayla karşılaşmış olan oyuncular Astera’ya geri dönebilir ve Amiral ile konuşup konsey sahnesini konuşturabilirler, bundan sonra Kulve Taroth Siege’ın kullanıma girmesi mümkün olacaktır.

Büyük Kılıç Wyvern Ignition “Impact”:
– Büyük kılıç Wyvern Ignition “Impact” ın ateş elementi saldırı değerini istemeden 240’a düştüğü bir hata düzeltildi. Değer 510’a ayarlandı. Zırh becerisi Free Element/Ammo Up”, bu silahın ateş element saldırısının kilidini açmak için hala bir zorunluluktur.

Birinci Wyverian İstatistikleri:
– İlk Wyverian ile konuşarak size verilen istatistiksel (silah kullanımı, öldürülen canavarların sayısı, vb.) özetler için veri toplamada bazı hatalar düzeltildi. Veriler 26 Nisan’dan itibaren kademeli olarak sıfırlanacaktır. Süre için, First Wyverian herhangi bir istatistiki bilgi vermeyecektir, ancak bu başka bir şekilde oynanışı etkilememelidir. İşlem bittikten sonra kısa bir süre için istatistiksel verilerin doğru bir şekilde düşük olabileceğini lütfen unutmayın.