Yeni Monster Hunter World Güncellemesi Çıktı

Yeni Monster Hunter World Güncellemesi Çıktı

Monster Hunter World Güncellemesi

Monster Hunter World Güncellemesi

Capcom, Monster Hunter World için bir başka büyük güncelleme yayımladı. Güncelleştirme 3.0 şimdi PS4 ve Xbox One için kullanılabilir ve yeni bir Elder Dragon, quest türü ve daha fazlası dahil olmak üzere oyuna bazı önemli eklemeler sunar.

Güncellemenin en önemli eseri, silah eserlerinden yapılmış altın mantolu korkutucu bir canavar olan yeni Elder Dragon, Kulve Taroth. Kulve Taroth, El Dorado Caverns adlı yeni bir alanda görülebilir. Capcom, “Kulter Taroth’un yıllar içinde topladığı Everstream ve mineraller tarafından şekillendirilmiş ve etkilenmiş tuhaf bir mağara ağı.” olarak tanımlamaktadır.

Elder Dragon, Sieges adında yeni bir arayışın hedefi. Bu sınırlı zaman etkinlikleri, birlikte çalışmak ve aynı canavarı avlamak için dört kişilik takımlara bölünmüş 16 oyuncuya kadar izin verir. İlk Siege, 3.0 güncellemesinin yayınlanmasıyla aynı zamana denk gelecek ve Capcom’un daha sonraki bir tarihte tekrar döneceğini söylese de, oyunda çok uzun süredir mevcut olmayacaktır.

Kulve Taroth’un yanı sıra avcı ve Palico için el yapımı yeni bir ekipman yelpazesi de geliyor. Güncelleme ayrıca bir dizi hata düzeltmesi ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri sunar. Diğer değişiklikler arasında, Capcom araştırmaları sıralamak için bir özellik uyguladı. Buna ek olarak, oyuncular artık tüm alım satım öğelerini bir defada satma seçeneğine sahipler ve 30 gün içinde oyuna giriş yapmayan takım üyeleri artık otomatik olarak takımdan çekilecek.

3.0 Güncellemesi, oyuna bir dizi daha küçük ince ayar içerir. Resmi Monster Hunter web sitesindeki tam yama notlarında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemek için PS4 veya Xbox One’da yaklaşık 1.2 GB boş alana ihtiyacınız olacak.

Kaynak: 1