Yeni Need for Speed ve Plants vs. Zombies Bu Yıl PC’ye Geliyor

Yeni Need for Speed ve Plants vs. Zombies Bu Yıl PC’ye Geliyor

Need for Speed: Heat

Need for Speed: Heat

Electronic Arts, uzun süredir devam eden Need for Speed yarış serisi için sırada ne olacağı konusunda çok çekingen davrandı, ancak yakın gelecekte hakkında daha fazla şey duyacağız gibi görünüyor. Şirket, 2020 mali yılı için ilk çeyrek mali sonuçlarında, 1 Ekim ile yıl sonu arasında yeni bir Need for Speed oyununun çıkacağını doğruladı.

IGN üzerinden yapılan listelemede oyunun adı Need for Speed: Heat olarak görüldü. Ama resmi olarak adı ve muhtemelen yayınlanma zamanını 20-24 Ağustos’ta Köln, Almanya’da düzenlenen Gamescom’da açıklanacak. Need for Speed geliştiricisi Ghost Games, Mayıs ayında yapılan bir güncellemede, “bir dahaki sefere konuştuğumuzda çantalarımızı toplayacağız ve tam açılış için güneye gideceğiz” demişti. Ghost Games, İsveç’in Gothenburg şehrinde yer alıyor, yani güneyden bahsederken Köln’e gönderme var diyebiliriz. Ayrıca EA CEO’su Andrew Wilson bugünkü kazanç raporları sırasında Gamescom için yeni oyunun ortaya çıkacağını söyledi.

EA ayrıca, mali raporunda PC’ye yeni bir Plants vs. Zombies oyununun geleceğini söyledi. Plants vs Zombies 3 bu ayın başlarında açıklandı, ancak EA bunun kesinlikle mobil cihazlar için olduğunu doğruladı. Bu PvZ bir nişancı olacak. Wilson, kazanç raporları sırasında, muhtemelen Garden Warfare spinoff serisine yeni bir ilave olacağını söyledi.