Yeni Ni No Kuni 2 DLC Fragmanı Nightmarish Düşmanlar ve Bir Arena Modu Sunuyor

Yeni Ni No Kuni 2 DLC Fragmanı Nightmarish Düşmanlar ve Bir Arena Modu Sunuyor

Yeni Ni No Kuni 2 DLC Fragmanı

Yeni Ni No Kuni 2 DLC Fragmanı

Bandai Namco, Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom‘ın Tale of a Timeless Tome DLC’si için yeni bir fragman yayınladı. DLC’nin 19 Mart’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor ve yeni fragman, genişlemenin oyuna ne katacağını ayrıntılarıyla anlatıyor. Fragmana göz atabilirsiniz.

Tale of a Timeless Tome, Ni no Kuni II’ye yeni bir karakter katar: takım elbise giyen gizemli bir tavşan. Fragmana göre, kahramanı Evan ve müttefikleri bu yeni karakterle “insanların hatıralarının karıştığı meraklı bir yerde” karşılaşıyor. Fragman, daha karanlık bir dönüş yapmadan ve bu büyüleyici dünyayı yok etmekle tehdit eden düşmanlar olan The Nightmares’ı piyasaya sürmeden önce fantastik bir Alice Harikalar Diyarında havası veriyor.

Bu tehditle savaşmak için Evan, The Wizard’s Companion aracılığıyla öğrendiği bazı yeni sihirli yeteneklere erişir. Fragman ayrıca onu, Evan’ın Martha’s Methods aracılığıyla öğrendiği spritecraft denilen yeni bir dövüş yöntemi olan savaşta Pikman benzeri yaratıklara güvendiğini gösteriyor. Nightmares, Evan’ın ya karşılaştığı tek yeni tehdit değil, fragman ayrıca genç kral ve müttefikleri zorlu düşman dalgalarıyla savaşmak zorunda olan Solosseum Slog adlı bir arenaya da sahne oldu.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PS4 ve PC için kullanılabilir ve Tale of a Timeless Tome her iki sisteme de geliyor. Tale of a Timeless Tome, Ni no Kuni II Season Pass’ında yer alan ikinci ve son içerik parçası. The Lair of the Lost Lord başlıklı ilk içerik parçası Aralık 2018’de ortaya çıktı. Tale of a Timeless Tome gibi The Lair of the Lost Lord, Ni no Kuni 2‘ye yepyeni bir dünya kazandırdı ve oyunun hikayesini devam ettirdi, daha fazla öğe ekledi ve ek savaş mekaniği uyguladı.