Yeni Nintendo Switch Modeli 2019’da Piyasaya Sürülebilir

Yeni Nintendo Switch Modeli 2019’da Piyasaya Sürülebilir

Yeni Nintendo Switch

Yeni Nintendo Switch

Nintendo‘nun konsollarının donanımını değiştirmek, Game Boy‘a Wii‘nin yeniden yapılandırılması için yapılan tüm estetik değişikliklerden uzun bir geçmişe sahip ve Switch‘in farklı olmayacağı anlaşılıyor.

Wall Street Journal’ın bir raporuna göre, Switch’in güncellenmiş bir versiyonu 2019’da “tedarikçilerin satış ivmesini korumak” için “tedarikçileri ve diğerlerini planın doğrudan bilgisine” dayanarak mağazalara çıkabilir.

WSJ’nin ekranın eski LCD üretim sürecinden yükseltilebileceğini öne sürmesine rağmen, güncellemeyle ilgili ayrıntılar çok azdır. Bu, oyunlarınız için daha iyi bir çözünürlük anlamına gelebilir (en azından el tipi modda olduğunda).

Switch, 3DS gibi önceki Nintendo konsollarının ayak izlerini takip edecekse, herhangi bir güncellemenin yeteneklerini önemli ölçüde değiştirmesi olası değildir (yükseltilmiş Xbox One X ve PS4 Pro‘dan farklı olarak). Bu nedenle, yakın gelecekte bir Switch satın almayı düşünüyorsanız, söylentileri daha yeni olan bir modeli satın almak için 2019’un sonuna kadar beklemeye değmez.

Bu aşamada, işlem gücüne yapılan tüm güncellemelerle ilgili ayrıntılar azdır, ancak kullanıcılar geçmişte pil ömrüyle ilgili sorunları belirtmişlerdir. Dolayısıyla popüler Nintendo konsolunun yeni bir modeli uzun ömürlülüğünü artırmaya çalışacaktır.

Her iki durumda da, Nintendo Switch Online‘ın son lansmanı ile eldeki cihazın, piyasaya sürüldükten bir yıl sonra popülerlik kazanması bekleniyor.