Yeni No Man’s Sky Güncellemesi

Yeni No Man’s Sky Güncellemesi

No Man’s Sky Güncellemesi

No Man's Sky Güncellemesi

Hello Games’in kurucusu Sean Murray, oyunun en yeni güncellemesinde yer alan değişiklikleri ayrıntılandıran No Man’s Sky web sitesinde bir blog yazısı yazdı. Güncelleme tüm platformlarda yayında.

No Man’s Sky‘da ilk uzay anormalliği görevini tamamladıysanız, bir dahaki sefere oturum açtığınızda, uzman Polo ve rahip taraf Nada’nın evrenin önceden belirlenemeyen bir köşesini keşfetmesine yardımcı olacak bir mesaj alacaksınız. Murray’e göre, “Polo’nun araştırma projesinin ilk bölümü, garip nesnelerin yeraltında spawn olmaya başladığı galaksinin belirli bir köşesini inceliyor. Kazı yapan ve Space Anomaly geri dönen özel kaşifler Quicksilver ile ödüllendirilecek. Polo, bu değerli maddeyi özel egzotik kolleksiyonlara işlemek için yeni bir robot arkadaşı oluşturdu.”

Bu ilk hafta için, Polo’nun robotu size altı yeni temel bina parçası, üç etiket, yeni bir emote ve yeni bir karakter özelleştirme seçeneği sunacak. Ödül seçiminiz önümüzdeki haftalarda 50’den fazla farklı öğeye yayılacak ve Quicksilver’i de kazanmanın yeni yollarını bulacaksınız.

No Man’s Sky Next ile birlikte lanse edilen bir web sitesi olan Galactic Atlas, bir ankette oyuncuların cevap verdiği yeni özelliklere sahip. Galactic Atlas’a giriş yaptığınızda, şimdi görebilirsiniz:

Katılmak isteyenler için resmi topluluk bağlantıları ve ziyaret etmek isteyen kaşifler için Euclid portal adresleri de dahil olmak üzere Next gezginler tarafından sunulan yeni bölgesel merkezler.
Tüm bölgeler için keşif ilerlemesi, her bölgede kaç tane üs iddiasında bulunduğunun yanı sıra, henüz ne kadar alanın keşfedileceğini de ortaya koymaktadır.
Her bölgesel hub için mevcut öncü kaşiflerin isimleri.
İlk topluluk araştırma görevinin galakside nerede yer aldığının bir göstergesi.
Anıların arşivini tamamlayan Atlas Rises POI’nin son partisi.

Xbox One, PS4 ve PC’de resmi No Man’s Sky’ın Patch 1.58’i yok ve Next güncellemesinden beri Hello Games ekibinin sıcak düzeltmelerle uğraştığı sorunların çoğuna hitap ediyor. Tam yama notları, blog yayınında bulunabilir.