Yeni Overwatch Güncellemesi Ana Hakkındaki Etkinliği Başlattı

Yeni Overwatch Güncellemesi Ana Hakkındaki Etkinliği Başlattı

Overwatch, bazı özel ödüllerle birlikte sınırlı süreli bir etkinliğe dahil olan yeni bir güncelleme başlatıyor. Etkinlik, Blizzard’ın yakın zamanda yayınladığı yeni kısa hikaye Bastet’e dayanıyor. Ana’s Bastet Challenge 8 Ocak’ta başladı ve 21 Ocak’a kadar sürecek.

Etkinlik tarihlerinde puanlama kazançları her zamanki ödüllerin üstüne özel yeni kozmetikler kazandıracak. Bir oyuncu simgesi (3 oyun kazanma), bir zafer pozu (6 oyun kazanma) ve epik bir Bastet Ana skini (9 oyun kazanma) alabilirsiniz. Bunun üzerine, etkinlik sırasında terfi ettirilen Twitch yayınlarını izlemek size beş Ana’s Bastet Challenge spreyini kazandırabilir. Daha fazla bilgi için resmi bloga göz atın.

Güncelleme aynı zamanda Overwatch League için skinleri de içeriyor. Atlanta Reign, Chengdu Hunters, Guangzhou Charge, Hangzhou Spark, Paris Eternal, Toronto Defiant, Vancouver Titans ve Washington Justice için bir Kahraman skini kapabilirsiniz. Her birini 100 OWL tokene alabilirsiniz. 2019 sezonu 14 Şubat’ta başlayacak.