Yeni Overwatch Paris Haritası Yayınlandı

Yeni Overwatch Paris Haritası Yayınlandı

Overwatch Paris Haritası

Overwatch Paris Haritası

Overwatch‘ın en yeni haritası olan Paris şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında. Harita, Blizzard’ın popüler kahraman nişancısının sayısız hatayı ve diğer sorunları da düzelten yeni bir yamanın parçası olarak geliyor.

Paris oyuna giren beşinci saldırı haritasıdır. Fransız şehrinde kurgulanır ve oyuncuları çarpıştırmak için dar sokaklar, koridorlar ve vitrinler sunar. Ayrıca, özellikle Cabaret Luna, Pâtisserie Galand ve şehrin göbeğinde yer alan yayılmış Maison Marat gibi çeşitli bölgeleri kapsar.

Paris haritası, bu ayın başlarında Overwatch’da PC test sunucularında ilk kez yer aldı. Ama bu ilk kez tüm platformlarda kullanılabilir. Paris’e ek olarak yeni Overwatch yaması, platformlar arasında genel ve karaktere özel hata düzeltmeleri içeren uzun bir liste uygular. Diğer şeylerin yanı sıra Blizzard, Symmetra’nın teleporterın “istenmeyen” alanlara erişmesine izin veren ve aynı zamanda bir düşmanın Reinhardt’ın Earthshatter’ın sorumluluğunu üstlendiği takdirde vurulmasını önleyen bir hata buldu. Tüm yama notlarını Blizzard’ın web sitesinde bulabilirsiniz.