Yeni Oyun başlatma ve çeşitli karakterler oluşturma özelliğine sahip olan Dragon’s Dogma 2 modu yayınlandı

Yeni Oyun başlatma ve çeşitli karakterler oluşturma özelliğine sahip olan Dragon’s Dogma 2 modu yayınlandı

Modder ‘Llama’, Capcom’ın son rol yapma oyunu Dragon’s Dogma 2 için gerekli bir mod yayınladı. Bu mod, yeni bir oyun başlatmanıza, birkaç karakter oluşturmanıza ve her karakter için sınırsız kayıt dosyasına sahip olmanıza olanak tanır.

Bilgisi olmayanlar için, Dragon’s Dogma 2 şu anda yeni bir oyun başlatma seçeneğine sahip değil. Bu durum birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Ve Capcom’un şu anda gelecek güncellemede bu özelliği eklemeyi düşünmesine rağmen, PC oyuncuları istedikleri zaman yeni bir oyun başlatmak için bu modu kullanabilirler.

En ilginç olanı, bu modla diğer karakterlerinizdeki ilerlemeyi kaybetmeyeceksiniz. Evet, bu sorunu çözmek için kayıt dosyalarını silerek nereye giderseniz gidebilirsiniz. Ancak, bu klasörü sildiğinizde, önceki karakterinizdeki ilerlemeyi kaybederdiniz. Artık böyle değil.

Bu mod sayesinde birden fazla karakter oluşturabilir ve aralarında sorunsuzca geçiş yapabilirsiniz. Daha önce de belirtildiği gibi, her ayrı karakter için sınırsız kayıt dosyası oluşturabilirsiniz. Ve evet, eski kayıt dosyasına dönmeniz de mümkün.

Modifikasyonu sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. Ve kullanım talimatlarını okumayı unutmayın.