Yeni Oyunlar 2019 Mart 3. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Mart 3. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Workers & Resources: Soviet Republic

Çıkış Tarihi: 16 Mart
Geliştirici: 3Division

Workers & Resources, geçen hafta Erken Erişim’e girmiş, kendi Sovyet cumhuriyetinizi yaratmaya ve sürdürmeye dayanan bir şehir üreticisi ve kodaman oyunudur. Oyuncuların ekonomi ve kaynaklardan konut, oyun alanları ve diğer eğlence bölümlerinin daha ince detaylarına kadar her şeyi yönetmeleri gerekecektir. Oyunun Erken Erişim’de iki yıla kadar kalması bekleniyor ve şu anda “oynanabilir ve istikrarlı” olmasına rağmen geri bildirime dayanarak büyüyor.

Workers & Resources: Soviet Republic İndir

2. Rico

Çıkış Tarihi: 15 Mart
Geliştirici: Ground Shatter

Rico bol miktarda silah ve onu kullanmada hiçbir vicdan azabı olmayan iki kaşarlanmış polis etrafında kurgulanmış birinci şahıs nişancıdır. Tek oyunculu veya iki oyunculu bir kooperatifte oynanabilir. Bu “ustaca oluşturulmuş bir aksiyon filmi FPS”dir, yani rogue-lite öğelerine sahiptir. Tüm bildirimlere göre Rico, düşüncesiz aksiyon departmanında mükemmel bir performans sergiliyor: çok fazla beyinsel bir şey beklemeyin ama kapıları tekmeleyip kötü adamları vurmayı bekleyebilirsiniz.

Rico İndir

3. Wolfpack

Çıkış Tarihi: 16 Mart
Geliştirici: Usurpator AB

Eğer İkinci Dünya Savaşı sırasında oldukça ayrıntılı bir Alman tipi VII U-boat üzerinde çalışmayı hayal ettiyseniz, Wolfpack tam size göre. Tamamen birinci şahısta oynanır ve çok sayıda el araçlarını kullanmayı içerir. Beş oyuncu teknede beş ayrı rol üstlenir: kaptan, dümenci, dalış subayı, radyo adam ve denizci. Gerçekçilik burada anahtardır

Wolfpack İndir

4. Trüberbrook

Çıkış Tarihi: 12 Mart
Geliştirici: btf

Trüberbrook, 1960’lı yıllarda kırsal kesimde, Twin Peaks ve The X-Files’dan esinlenilmiş, diğer şeylerin yanı sıra, modern bir point-and-click macerasıdır. Kahraman Hans Tannhauser, sözde uzak köyde tatile çıkan Amerikalı bir bilim adamıdır. Spoirler verilmemesi için anlatı hakkında daha az şey söylenmiş gibi gözüküyor. Ama bu türün hayranları veya karamsar garipliği merak edenler için incelemeye değer.

Trüberbrook İndir

5. Project Downfall

Çıkış Tarihi: 16 Mart
Geliştirici: MGP Studios, Solid9 Studio

Project Downfall, görünüşte geceleri kötülerin kıçını tekmelemeyi seven, “normal, orta sınıf bir vatandaş” olarak oynadığınız, retro tarzı bir birinci şahıs nişancıdır. İlginç bir sprite temelli estetiğe sahip. Retro-fütüristik 1980’lerin synthwave tarzı kesinlikle bu aşamada oynanırken, Project Downfall görünümü rakiplerin çoğundan daha iyi duruyor. Doom, Hardcore Henry, John Wick ve oldukça açık bir şekilde cyberpunk’tan esinlenilmiştir. 

Project Downfall İndir