Yeni Oyunlar 2019 Mart 4. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Mart 4. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. We. The Revolution

Çıkış Tarihi: 21 Mart
Geliştirici: Polyslash

Fransız Devrimi sırasında We. The Revolution, sizi cezaları belirleyen görevli bir Devrim Mahkemesi hakimi rolüne sokuyor. Mahkeme davalarına başkanlık etmek ve kararlarını vermek, tarihin akışını şekillendirecek, ancak aynı zamanda daha yakın aile meseleleriyle de ilgileneceksiniz. Studio Polyslash, oyunu “dava yapımı ile entrika hazırlığı ve sıra tabanlı taktikler arasında birleştirme” olarak nitelendiriyor. Aynı zamanda hoş bir sanat tarzı var. Ahlaki belirsiz drama hayranları için kesinlikle bir göz atmaya değer.

We. The Revolution İndir

2. Astrox Imperium

Çıkış Tarihi: 23 Mart
Geliştirici: Jace Masula

Astrox Imperium, Homeworld ve EVE’nin beğenisinden esinlenilmiş bir açık dünya uzay RPG’sidir. Sadece tek oyunculu ve yayılmış bir keşif oyunundan istediğiniz kadar açık uçlu görünüyor: keşfedilecek ve sizin olacak farklı şeylerle dolu 100’den fazla harita var. Yaratıcısı Jace Masula, “Homeworld ve EVE gibi zevk aldığım oyunlara benzeyen tek oyunculu, açık dünya uzay oyunu, ekonomiler, hizipler ve bir hikaye istiyordum. Tüm parametreleri ayarlayabileceğim bir oyun ve evren her oynadığımda yeni zorluklarla canlanacak.” diyor.

Astrox Imperium İndir

3. 1001st Hyper Tower

Çıkış Tarihi: 19 Mart
Geliştirici: Toster12D3

Geçen hafta Erken Erişim’e açılan 1001st Hyper Tower, birinci şahıs nişancı rogue-lite oyunudur. Temel olarak Dubai silueti sonrasında yapılan devasa, yıkılabilir bir gökdeleni, tepeyi kırmak amacıyla ölçeklendiriyorsunuz. Grafikler büyüleyici biçimde tıknaz ve 60’tan fazla farklı silah ve düşman türü var. Geliştirici, Temmuz 2019’a kadar 1.0’ın çıkacağını düşünüyor. Baş döndürücü derecede yüksek yapılara tırmanma hayranıysanız, bu dayanılmaz görünüyor.

1001st Hyper Tower İndir

4. Final Assault

Çıkış Tarihi: 22 Mart
Geliştirici: Phaser Lock Interactive

Final Assault, İkinci Dünya Savaşı sırasında ayarlanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur ve bu aynı zamanda bir VR. Bir Oculus veya Vive ile, hareket kontrol cihazlarını kullanarak savaş alanlarına başkanlık yapacaksınız. VR teknolojisinin akıllıca kullanımı ve açıkçası, daha fazla RTS oyununun bu tür bir desteğe sahip olmaması da şaşırtıcı. Bir hikaye modu, PVE ve PVP oyunu, ABD ve Almanya şeklinde iki başlangıç grubu var.

Final Assault İndir

5. Terrorarium

Çıkış Tarihi: 20 Mart
Geliştirici: Stitch Media

Terrorarium ile ilgili geliştirici stüdyonun şöyle bir tanımı var; “ahlaksız imha ve oyuncu yapımı cinayet bahçelerinde sevimli kan pıhtısı hakkında bir oyun”. Cinayet bahçeleri gerçekten rahatsız edici bir terim gibi görünüyor. Ancak Terrorarium şaşırtıcı derecede sevimli ve sadece canavarlar veya bitkiler öldürülüyor gibi. Kendi yeşillik katliam setlerinizi oluşturmaya ve paylaşmaya odaklanmış bir sandbox oyun.

Terrorarium İndir