Yeni Oyunlar 2019 Mayıs 2. Hafta

Yeni Oyunlar 2019 Mayıs 2. Hafta

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, dikkat çeken oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Snakeybus

Çıkış Tarihi: 11 Mayıs
Geliştirici: Stovetop, LLC

Snakeybus, kıvrımlı bir sürüş oyunudur: isminden de anlaşıldığı gibi, klasik mobil Snake’den esinleniyor. Oyuncuları giderek daha tuhaf bir harita serisiyle sürekli büyüyen bir otobüsün konrtolüne veriyor. Amaç, yolcuları almak ve onları bırakmaktır, ancak kendinize çarpmadığınızdan emin olmalısınız. Hızlı ve eğlenceli görünüyor.

Snakeybus İndir

2. Pax Nova

Çıkış Tarihi: 10 Mayıs
Geliştirici: Grey Wolf Entertainment

Geçtiğimiz hafta Early Access’e lanse edilen Pax Nova, Eos adında yeni, açılmamış bir gezegende belirlenen bir bilim kurgu 4X strateji oyunudur. Oraya tahrip olmuş bir Dünya’dan göç etmiş olarak hedef, Eos’ta bir hizipe katılmayı ve çevresindeki alanı keşfetmeyi içeren bir medeniyet oluşturmaktır. Açıklamasında, “Korkunç sırların yanı sıra heyecan verici sırlarla dolu yeni dünyaları ve yeni yıldız sistemlerini keşfedin. Harika şehirler inşa edin ve nüfuzunuzu etkili diplomasi ile genişletin ya da diplomasinin başarısız olduğu veya sadece istediğiniz için karada ve uzayda savaşa hazırlanın.” yazıyor.

Pax Nova İndir

3. Infected Shelter

Çıkış Tarihi: 8 Mayıs
Geliştirici: Dark Blue Games Ltd

Infected Shelter, stüdyosu tarafından Mortal Kombat, Dead Cells ve Castle Crashers’ın bir karışımı olarak nitelendirdiği hüzünlü bir şiddet oyunudur. Başka bir deyişle, yağma odaklı ve üst düzey silahlar ile yerel kooperatif desteğine sahip bir RPG roguelite. Mücadele “brawler-benzeri” olarak tanımlanmış. Menzilli ve yakın dövüş silahlarının bir karışımı var. İlginç bir şekilde “gitarlar” ve “tekerlekli sandalyeler” de var. Yine de, bu nesnelerin oyunda nasıl kullanılabileceği konusu henüz net değil. Ama büyük ihtimalle şiddetle olacak.

Infected Shelter İndir

4. Astrologaster

Çıkış Tarihi: 10 Mayıs
Geliştirici: Nyamyam

Astrologaster, Londra’daki tıp lisansı için 16. yüzyıldan kalma bir doktorun oynadığı, anlatım odaklı, komedi oyunudur. Bunu yapabilmek için hastalarını kendisine tavsiye mektupları yazmaya ikna etmesi gerekir: yeterince kolay ve bir veba var. Bütün iyi doktorlar korkakça ayrıldı. Ancak sorun, veba sona erdiğinde ve yarışmacılar şehre geri döndüğünde ciddi şekilde başlar. Muhtemelen oradaki komediyi görebilirsiniz. Hatta “gerçek ve gerçekten saçma” bir hikayeye dayanıyor.

Astrologaster İndir

5. Swag and Sorcery

Çıkış Tarihi: 10 Mayıs
Geliştirici: Lazy Bear Games, Uroboros Games

Swag and Sorcery, yağma ve öğütme hayranları içindir. Daha fazla kaynak toplamada askerleri doğaya göndermek için kaynakları öğütmek gerekir. Muhteşem piksel-sanat grafiklere sahiptir. Tam teşekküllü bir RPG’nin ve boş bir oyunun ortasında bir yerlerde diyebiliriz. RPG’lerin daha az stresli kısımlarına meraklıysanız bu oldukça iyi görünüyor.

Swag and Sorcery İndir