Yeni Pokemon Go Etkinliği ve Yeni Pokemon Şimdi Mevcut

Yeni Pokemon Go Etkinliği ve Yeni Pokemon Şimdi Mevcut

Yeni Pokemon Go Etkinliği

Yeni Pokemon Go Etkinliği

Niantic, Pokemon Go‘da başka bir oyun içi etkinliğe başladı. Stardust Blast etkinliği artık sınırlı bir süre için yayında. Bu etkinlik oyunculara Pokemon ve kuluçka yumurtaların yakalanması için normal Stardust miktarını iki katına çıkarma şansı verir ve bunun 13 Kasım’a kadar sürmesi planlanmaktadır.

Bunun üzerine, Pokemon Go’da iki yeni 4. Nesil Pokemon türü ortaya çıktı. Çok güzel Su-tipi Buizel artık bir Raid Battle olarak dünyanın dört bir yanında mevcutken, önceden geliştirilen Roselia formu olan Budew, Yumurtadan çıkmış olabilir. Niantic, yeni Pokemon Go oyuncularına yeni Adventure Sync özelliğini daha önce ortaya koyduğundan ve yumurtaların çıkmasını çok daha kolay hale getirdiğinden, sonuncusu uygun bir zamanda geldi.

Stardust Blast, Pokemon Go’da devam eden tek etkinlik değil. Ingress Prime’ın serbest bırakılmasını kutlamak için Niantic, sınırlı bir süre için iki yeni Shiny Pokemon, Cubone ve Ponyta yaptı. Bu parlak varyantlar sırasıyla yeşil ve mavidir. Aynı renkler ve Ingress Prime, The Enlightened ve The Diristance’da iki savaşan taraftır.

Bu arada, Pokemon Go’nun bir sonraki Topluluk Günü etkinliğinin 10 Kasım Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanıyor. Bu sefer özellikli Pokemon, 2. Nesil starter Cyndaquil’tir. Eğer oyuncular son şeklini geliştirirse; Typhlosion, etkinlik bittikten bir saat sonra, güçlü bir saldırı Blast Burn’i öğrenir.

Oyuncular ayrıca, Pokemon Go’da yer alan ilk 4. Nesil Efsanevi Pokemon olan Giratina’yı yakalama şansına sahipler. Giratina, son Cadılar Bayramı etkinliğinin bir parçası olarak bir Raid Battle olarak geldi ve 20 Kasım’a kadar da Gyms’de bir varlık olarak kalacak.