Yeni Predator: Hunting Grounds Fragmanı Gamescom’da Yayınlandı

Yeni Predator: Hunting Grounds Fragmanı Gamescom’da Yayınlandı

Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds

Gamescom 2019 devam ediyor ve duyurularla birlikte yaklaşan çevrimiçi çok oyunculu oyun Predator: Hunting Grounds için yeni bir fragman geldi ve PlayStation 4 için yayın tarihi 2020 olarak belirlendi.

Fragman, Little Richard’ın “Long Tall Sally”si ile açıldı. Kadro hedefleri etkisiz hale getirmek için yoğun ormanlık boyunca ilerledikçe, yüksek teknoloji silahlarıyla tahribata yol açarken yapraklar arasında atlayarak  Predator yukarıdaki ağaç dallarından takip eder. Predator: Hunting Grounds, çılgınca bir asimetrik avlanan-avcı-çerçeve içine sarılı objektif-tabanlı çok oyunculu sunuyor gibi görünmektedir.

Friday the 13th: The Game yaratıcıları IllFonic tarafından geliştirilen Predator: Hunting Grounds, herkesin Turtle Rock Studios’un Evolve gibi oyuncu kontrollü olduğu 4v1 çevrimiçi asimetrik bir çok oyunculu oyundur. IllFonic CEO’su Charles Brungardt, Predator: Hunting Grounds’un “gelişmenin hala oldukça erken” olduğunu ancak gelecekte daha fazla güncelleme geleceğinden emin olduğunu söyledi.