Yeni Psychonauts 2 Fragmanı Yılın Ödülleri’nde Ortaya Çıktı

Yeni Psychonauts 2 Fragmanı Yılın Ödülleri’nde Ortaya Çıktı

Psychonauts 2

Psychonauts 2

Geliştirici Double Fine‘nın göreceli sessizliğinden sonra, gelecek olan Psychonauts 2 için yeni bir fragman gösterildi. İzleyebildiğiniz fragman oyun oynanışının tadını çıkarırken, çoğunlukla hikaye ile doluydu. Protagonist Rasputin onaylanmış bir Psychonaut olarak görevlere atılırsınız.

Orijinaldeki diğer karakterler de görünür. OG Psychonaut Ford Cruller Rasputin’e Psychonaut olmanın önemi hakkında bir konferans veriyor. Bazı aksiyon dolu platformlar arasında yer alan diğer tanıdık yüzlerin eğlenceli komik görünümleri var. Ama bunun en ilgi çekici kısmı, sonunda, sadece oyunun asıl antagonisti olduğunu varsayabileceğimiz gizemli figürdür. Eğer bu ilginizi çekiyorsa, o zaman fragmanı kontrol edin ve hepsini kendiniz görün.

Psychonauts 2, 2019’da PS4, Xbox One ve PC’de başlatılması bekleniyor. İlk olarak 2015 yılında Oyun Ödülleri’nde duyuruldu ve projeye yaklaşık 4 milyon dolar katkıda bulunan 24.000’den fazla insanla Figioned Psychonaut’ta başarılı bir şekilde finanse edildi. Yayıncı Starbreeze oyunu yayınlayacak ve Double Fine’nın haklarını korumasına izin verecek.

Orijinal Psychonauts, 2005’te piyasaya sürülmüştü. Double Fine, PS4’te oyunu yeniden piyasaya sürdü. Sony’nin PSVR’si için Rhombus of Ruin’deki bağımsız VR macera Psychonauts’u başlattı.