Yeni PUBG Oyunu Açıklandı

Yeni PUBG Oyunu Açıklandı

Yeni PUBG Oyunu

Yeni PUBG Oyunu

Bir sonraki Playerunknown’s Battlegrounds oyunu geliştiriliyor, oyunun yayıncısı açıkladı. Henüz isimi belirlenmeyen oyun, eski Call of Duty ve Dead Space geliştiricisi Glen Schofield’ı CEO olarak atayan Striking Distance adlı yeni bir stüdyo tarafından yapılıyor.

Proje görünüşe göre başlangıç aşamasındadır, şu anda oyun hakkında çok az şey bilinmekte. PUBG Corp.’un basın açıklaması, oyunun “PUBG evreni içerisindeki orijinal anlatı deneyimi” olduğunu belirtirken, Schofield oyunun bir battle royale oyunu olmayabileceğini ima ediyor. “Yaratıcı olarak, PUBG evreni keşfetme özgürlüğü beni battle royale türünün ötesinde gördüğüm olasılıklar konusunda heyecanlandırıyor.” dedi. Schofield, yeni oyunun PUBG‘nin devamı olmadığını tweetlemeye devam etti.

PUBG, PC’de 2017’nin başlarında kendi battle royale oyunu olmadan önce, bir Arma 2 modu olarak hayata başlamıştı. Daha sonra hem Xbox One hem de PS4’e geldi.

PUBG ayrıca 21. yüzyılın en etkili oyunlarından biri olmuştur. Başlı başına büyük bir oyun olmaya devam ediyor. Fortnite ve Call of Duty: Black Ops 4 gibi başarılı oyunlar da dahil olmak üzere şuan battle royale türünde endüstrinin en büyük eğiliminin ne olduğuna ilham oldu ve etkiledi.