Yeni PUBG PC Güncellemesi Büyük Değişiklik Yapıyor

Yeni PUBG PC Güncellemesi Büyük Değişiklik Yapıyor

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın PC versiyonu, içerik ekleyen ve oyunun hatalarının çoğunu düzelten yeni bir güncellemeye sahip. Güncelleme 21, yeni bir mod, silah, araç, silah eki, maçlar sırasında belirli kriterleri yerine getirmek için bir ödül sistemi ve çok oyunculu geliştirmeler uygular.

Güncelleme 21, öldürme korkusu olmadan farklı mekanikleri uygulamanıza izin veren yeni bir eğitim modu ekler. Sadece 200×200 km’lik küçük bir adada yer almak, eğitim modu farklı yetenekleri denemek için 14 bölge içermektedir. Araçlarda rampalardan atlamak, yollarında manevra yapmak, araç hızını kontrol etmek, bir botu kullanmak, yoldan çıkmak, farklı silah aralıklarında ateş etmek, paraşütle inmek, çatılarda serbestçe koşmak, farklı melee silahlar, farklı el bombaları denemek ve sarf malzemelerinin etkilerini öğrenmek.

Her üç harita da yeni saldırı tüfeği MK47 Mutant’ı alıyor. Tüfek 7.62 lik mermi alır ve 20 mermilik bir şarjör tutar. Tüfek, hem tek atış hem de iki aşamalı seri atış modlarında ateşlenebilir ve hemen hemen her türlü saldırı tüfeği eklerini stoklar dışında alır.

Sanhok yeni bir özel araç alıyor: üç kişilik Tukashai. Yavaş ama off-road motosikletlerden daha iyi idare ediyor.

Güncelleme 21, maç sırasında belirli görevleri tamamlamak için ödüllendirildiğiniz nesnel bir sistem de dahil olmak üzere, oyuna çok daha fazlasını ekler. Tüfeklerde tutuş yuvasına uyan yeni bir lazer görüşü de var. Konumunuzu vermede daha fazla doğruluk sağlar. Ayrıca, takım arkadaşlarınızın pusulalarını da gösteren pusulalarınıza işaretçiler yerleştirebilirsiniz. Bu, ekibinizin harita üzerinde farklı noktalara yerleştirildiği zaman bir tehdidin yönünü daha etkili bir şekilde belirlemenize yardımcı olur.

Tüm değişiklikler, PUBG‘nin Steam sayfasındaki tam yama notlarında daha ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Bu güncelleme sadece PUBG’nin PC sürümünde yayındadır. PUBG’nin PC sürümünü buradan indirebilirsiniz.