Yeni Rage 2 Oynanış Görüntüleri ve Hikaye Detayları Yayınlandı

Yeni Rage 2 Oynanış Görüntüleri ve Hikaye Detayları Yayınlandı

Rage 2

Rage 2

QuakeCon 2018 devam ediyor ve söz verildiği gibi, bir dizi yeni ayrıntıya Bethesda’nın yeni oyunları hakkında bir miktar yeni detaylar eklendi. Doom Eternal‘ın ilk oyun görüntülerini ortaya çıkarmanın yanı sıra, yayıncının açılış konuşması, gelecek yıl PS4, Xbox One ve PC’ye gelecek açık dünya kıyamet sonrası nişancı Rage 2’nin yeni bir oynanış demosunu getirdi.

İzleyeceğiniz demo, oyuna yeni bir genişletilmiş bakış sunuyor. Klip, hikayeye genel bir bakışla başlar ve Rage 2‘nin ilk oyunun olaylarından 30 yıl sonra belirlendiğini ortaya çıkarır. Dünya, küresel bir felaketle yıkıldıktan sonra iyileşmeye başlamıştır. Bitki ve hayvan yaşamı, gezegenin etrafında yayılmaya başlar.

Oyuncular, Vineland’dan bir karakterin rolünü üstlenirler, ki onlar yakın zamanda otorite tarafından saldırıya uğramalarının ardından kaçmak zorunda kalmıştır. Demo daha sonra Dr. Kvasir’i takip ederek sulak alandan bir yürüyüşe başlar. Yakında bir yangın söndürme takımı, Authority mutantlarıyla çatışıyor ve bu oyunda birkaç yeni yeteneğe sahip olan Wingstick gibi cephanelerinizdeki bazı silahları sergiliyor.

Daha sonra demoda, oyuncu karakter, Eko-15’i yörüngeden indirmek için Eden Space Center’a giriş yaptı. Bu tesis araziler üzerinde kontrol için birçok hizipten biri olan Goon Squad tarafından istila edilmiş. Bu çetelerin her birinin kendine özgü savaş tarzı vardır; Goon Squad “aşırı derecede şiddetli ve tamamen kanunsuz” olarak tanımlanırken, Shrouded “inanılmaz teknolojiye erişimi olan seçkin haydutlar” olarak tanımlanır.

Ayrıca, pilotluk edebileceğiniz bazı araçlara da göz atacağız. Bethesda, bunların Rage 2’de daha da bütünleyici bir rol oynayacağını söylüyor. Tabii ki, araçlara erişimi olan tek kişi olmayacaksınız; düşman gruplar da kendine özgü yolculuklarında dünyayı dolaşacaklar ve güçlü bir liderle “büyük” konvoylara rastlayacaksınız.

Rage 2’nin hala bir çıkış tarihi yok, ancak oyunun ilkbahar 2019’da PS4, Xbox One ve PC’ye ulaşması bekleniyor.