Yeni Rainbow Six Siege Operation İki Operatör ve Harita Çalışması Tanıtıyor

Yeni Rainbow Six Siege Operation İki Operatör ve Harita Çalışması Tanıtıyor

Rainbow Six Siege Grim Sky

Rainbow Six Siege Grim Sky

Rainbow Six Siege için bir sonraki Operasyon, iki yeni Operatör ve oyuna bir harita çalışması ekler. Grim Sky isimli Operation Siege’s Year 3 Sezon 3’ün bir parçasıdır. Sezon 2’nin Operation Para Bellum ve Sezon 1’in Operation Chimera‘yı takip eder.

Rainbow Six Siege’ın bloguna göre, Operation Grim Sky Operatörleri iki farklı organizasyondan alıyor. İlki, “Büyük Britanya’dan bir Savunmacı. O, mob davranışı ve kapış mangası taktikleri konusunda uzman olan sert bir polis memuru. Ön cepheye ait olduğunu biliyor ve herhangi bir saçmalığa tahammülü yoktur.” İkincisi, “Amerikan Attacker, taktik operasyonlar söz konusu olduğunda son derece keskin bir zihin uzmanıdır. Kabil’de en kötülerini gördü. Her şeye rağmen, şehre aşık oldu. Onun cerrahi hassasiyeti için efsane, o Rainbow Six’de bir gizem olarak kalır.

Operation Grim Sky ayrıca Hereford Base için bir harita çalışması da ekler. Hereford Base, Siege’nin beta’da tanıtılan ilk haritalarından biriydi ve aynı zamanda bir eğitim alanı olarak da görev yaptı. Harita rekabetçi bir oyun için elden geçirilecektir.

Önceki Operasyonlar gibi, Grim Sky da Siege için çeşitli oyun güncellemeleri uygular. Silah görüşlerini yanlış hizalamayı düzenler ve boş Operatör seçimlerini tüm sistemlerde ayarlar. Ayrıca konsollardaki çözünürlüğü ölçeklendirir.

Operation Grim Sky 17-19 Ağustos’ta gerçekleşecek. Etkinlik Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanacak.  Rainbow Six Siege Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Oyunu buradan indirebilirsiniz.