Yeni Resident Evil 2 Mod, Birinci Şahıs Modunu Sunuyor

Yeni Resident Evil 2 Mod, Birinci Şahıs Modunu Sunuyor

Resident Evil 2 Birinci Şahıs Modu

Resident Evil 2 Birinci Şahıs Modu

Resident Evil 2‘nin yeniden yapımı hem ticari hem de eleştirel olarak güçlü bir başlangıç yaptı. Belki de övülen Resident Evil 7‘den ilham alan yeni bir first-person view (birinci-şahıs görünüm) modu, Resident Evil 2’ye yeni bir bakış getiriyor.

Rock Paper Shotgun tarafından hazırlanan bir rapora göre, “praydog” adlı bir modder tarafından yaratılan RE2 Mod Framework, kamerayı Leon S. Kennedy veya Claire Redfield’in gözlerinin arkasında birinci şahıs bakış açısıyla sunuyor. Kollarınızı, ellerinizi ve tercih ettiğiniz silahı görmeye ek olarak, bacaklarınızı görebilirsiniz. Böylece sadece bir kafa veya bir silah seti olmayacaksınız.

Mod’u kurabilmek için DLL dosyasını indirmeniz ve PC’deki oyunun dizinine yapıştırmanız gerekir. Oradan, tüm GitHub kodunu açın ve “install_vs2017” dosyasını aynı dizinde çalıştırın. Oyunu yeniden başlattığınızda “birinci şahıs modu” menü kutusunu göreceksiniz. Seçin ve oyuna birinci şahısla başlayın. (Tabii ki, çevrimiçi bir şeyler indirirken her zaman dikkatli olmalısınız.) Modu indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Seçimi değiştirdikten sonra çoğu yer birinci şahısta gerçekleşecek olsa da, Resident Evil 2, size daha iyi bir görüş sağlamak için bazen üçüncü şahıs bakış açısına geçecektir. Örneğin bir zombi tarafından yakalandığınızda, kamera kendinizi serbest bırakana kadar üçüncü şahısa girer, ardından birinci şahısa geri döner. Hatırlatalım ki, mod beklediğiniz gibi sadece PC’de mevcut.

RE2 Birinci Şahıs Modu İndir
RE2 Mod Framework İndir – DLL Dosyası
RE2 Mod Framework İndir – GitHub Kodu