Yeni Rocket League Güncellemesi

Yeni Rocket League Güncellemesi

Rocket League Güncellemesi

Rocket League Güncellemesi

Yeni Rocket League Progression Güncellemesi tüm platformlarda yayında. Güncelleme, oyunun seviyelendirme sisteminin nasıl çalıştığını değiştirir, yeni başarılar/kupalar ekler, oyun içi kulüpleri uygular ve çok sayıda çevrimiçi çok oyunculu geliştirmede yamalar ekler. Güncelleme ayrıca, oyunun bir fiyat için özel ödüller kazanmasını sağlayan ilk Rocket Pass’ın kilidini açar.

Güncellemenin adından da anlaşılıdığı üzere en çok Rocket League‘in ilerleme sistemi değişti. Şimdi, XP sadece çevrimiçi sıradan ve rekabetçi maçlarda kazanılır ve aldığınız miktar öncelikle genel skor yerine maç uzunluğuna bağlıdır. Bir maçın herhangi bir XP kazanması için en az 60 saniye sürmesi ve 20 dakikada maksimuma çıkmadan önce geçen her saniyede yukarı doğru ölçeklenmesi gerekir. MVP olmak üzere, aynı geçici sunucuda ardışık oyun oynamak veya sıradan bir maçta bir botu değiştirmek gibi puanlama için hala küçük XP patlamaları kazanacaksınız.

Rocket League’de artık seviye sınırı yok. Rookie ve Semi-Pro başlıkları tamamen kaldırıldı ve Rocketeer aracılığıyla Veteran hepsi buna göre ayarlandı. İşte yeni sistem:

Veteran: Level 20
Expert: Level 40
Master: Level 60
Legend: Level 80
Rocketeer: Level 100

Rocketeer’den sonra her 100 seviyenin kilidini açan ek başlıklar var. Bu başlıklara ulaşmak, 20’den sonraki her seviye aynı düz XP oranını gerektirdiğini düşündüğünüz gibi uzun sürmeyecektir.

Rocket League’e altı yeni Başarı/Kupa eklendi. Altısı da oyunun online turnuva modu veya yeni kulüp özelliği ile ilgilidir. 20 üyeye kadar kendi kulübünüzü başlatabilir ve grup için özel bir ad, etiket ve renk şeması oluşturabilirsiniz. Kulüp üyeleri bir araya geldiğinde, stadyum takımın renklerini ve ismini yansıtacak şekilde değişir. Kulübünüzün Psyonix tarafından doğrulanması, kulübünüzü oyunda gerçek bir grup olarak etiketler ve başkalarının sizi kopyalamasını engeller.

Bunlar önemli noktalar, ancak bu yeni güncellemedeki değişikliklerin listesi oldukça uzun. Rocket League’in web sitesinde tam yama notlarını görebilirsiniz.