Yeni Scribblenauts’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Yeni Scribblenauts’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Scribblenauts Showdown

Scribblenauts Showdown

Warner Bros, Scribblenauts serisine yepyeni bir giriş yaptı. Bu sefer oyun PlayStation ve Xbox’a da geliyor. 6 Mart’ta Scribblenauts Showdown adlı sözcük tabanlı parti oyunu Nintendo Switch’e ek olarak PS4’e ve Xbox One’a da gelecek.

Yeni oyun esas olarak arkadaşlarınızla oynanacak şekilde tasarlanmıştır: Dört kişiye kadar oyuncu, seçtiğiniz moda bağlı olarak farklı formlarda sunulan “daha fazla” 25 mini oyuna katılabilir. Showdown, en iyi sözcüğün en hızlı bulunmasının anahtar olduğu rekabetçi bir moddur. Versus gibi sizin ve bir diğer arkadaşınızın bire bir savaşacağı çeşitli mini oyunlar da sunuyor.

Sandbox, serinin hayranlarına aşina olacak daha geleneksel bir Scribblenauts modudur. Burada, çeşitli nesneleri toplamak mümkündür. Yayıncı Warner Bros., hedeflerinizi kendiniz veya bir arkadaşınızla çözmek için 35.000’den fazla öğe mevcut olduğunu söylüyor. Gizli koleksiyon ve başarılar gibi sekiz yeni seviye de dahil edilmiştir.

Scribblenauts serisi, 2009’da DS ile geldi ve yaratıcılığla popüler oldu. O zamandan beri çeşitli platformlarda dört devam oyunu oluşturuldu, ancak bunlardan hiçbiri PlayStation veya Xbox’a gelmedi. Serinin en sonuncusu, 2013 yılında 3DS, Wii U ve PC’ye gelen Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure idi. Showdown ile beraber bu değişiyor gibi.

Scribblenauts Showdown Fragman