Yeni Sea of Thieves Güncellemesi Tüm Oyunu Yeniden Yüklüyor

Yeni Sea of Thieves Güncellemesi Tüm Oyunu Yeniden Yüklüyor

Sea of Thieves Güncellemesi

Sea of Thieves Güncellemesi

Rare, hem oyunun genel kurulum boyutunu azaltmak hem de geliştiricinin ileride daha fazla düzeltme ekini uygulamalarını kolaylaştırmak için tasarlanan Sea of Thieves için yeni bir güncelleme yaptığını açıkladı. Ancak, güncellemeyi indirmek için oyunun tamamını yeniden yüklemeniz gerekir.

Oyunun her bir sürümü için yeni yükleme boyutları, Sea of Thieves’in ana web sitesindeki bir blog yazısında belirtilmiştir. Oyunun PC sürümü 47 GB’dan 27 GB’a düşecek. Xbox One için, orijinal konsoldaki sürüm 35 GB’dan 10’a ve One X kurulum boyutu 47 GB’tan 25’e düşecek.

Bu güncelleme sonucunda, Rare yönetici yapımcı Joe Neate, gelecekteki yama boyutlarının “gelecekte biraz artacağını” yazıyor. Ancak, genel kurulum boyutu artık geçmişte olduğu gibi önemli bir şekilde artmayacak. Bu yüzden ileriye dönük oyunu yeniden kurmak daha hızlı olacaktır. Güncelleme 6 Şubat’ta yayınlanacak.

Sea of Thieves, arkadaşlarla oynamak için birkaç saatliğine eğlenceli olabilecek bir oyundur ve bir Xbox Game Pass abonesi olursanız denemeye değer bir şeydir. Oyu yeni içeriklerle yama almaya ve güncellenmeye devam ediyor.

Rare, rekabetçi bir PvP arena modu, yeni bir görev türü ve daha fazla düşman türü de dahil olmak üzere oyuna birçok güncelleme uyguladı. Rare tasarım direktörü Mike Chapman, geliştiricinin olası bir battle royale modu da dahil olmak üzere gelecek için planlanan daha fazla içeriğe sahip olduğunu açıkladı.

Sea of Thieves, Xbox One ve PC için kullanılabilir. Donanımınız için uygun olup olmadığına Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri konumuzdan bakabilirsiniz.