Yeni Sniper: Ghost Warrior 3 ‘Challenge Mode’un 14 dakikasına göz atın

Yeni Sniper: Ghost Warrior 3 ‘Challenge Mode’un 14 dakikasına göz atın

Sniper: Ghost Warrior 3 zorlu yeni Challenge Modunu, HUD’yi ortadan kaldıran, düşman algılamasını artıran ve geri çağırıldığında drone etiketlerini yok eden deneyimli oyuncular için yüksek zorluk derecesi olan bir oyun modeli sergiliyor. 

Yeni modu göstermek için, Cl Games Side Ops’un bir oyununda yeni, büyük, açık-dünya yanındaki bir misyon türü ekledi. Ve bu zorlukla oynarken dikkatlice bir yaklaşım gerçekleştirmeniz gerektiği açık. Düşmanlar zırhlıdır, bu nedenle kafa vuruşları hayati önem taşımaktadır (zırh delici mermiler iş yapacak elbette, ancak diğerlerine göre yetersiz tedarik edilebilmektedir) ve çoklu düşmanlar ile aynı anda mücadeleye girmek çok risklidir. Cihazların ve pusu düzeneklerinin etkin kullanımı da artan bir önceliğe sahiptir. 

Cihazların ve pusu kurulumlarının etkin kullanımı da artan bir önceliğe sahiptir. Baş tasarımcı Tomasz Pruski “Challenge Mode, Sniper Ghost Warrior 3’teki en sevdiğim özelliklerden biridir, oyuna güvenmek yerine oyuncunun becerilerine ne kadar önem verdiğini ortaya koyuyor.’’ dedi. “Buna iyi bir örnek: drone kullanma süredir. Düşmanları etiketleyecek, ancak bir kez geri çağırıldığında, oyuncular karakolun içinde yer alan düşmanları hatırlamak için hafızalarına güvenmek zorunda kalacaklar. Düşmanların vücutlarında ağır zırhlar olduğu için kesin hedeflenmiş atış fenerleri de gerekiyor. “

Sniper: Ghost Warrior 3 Steam’de 50 $ / £ 40 / € 50 ön satın alma fiyatıyla satılmakta ve bir erteleme olmazsa 25 Nisan’da sona erecek.