Yeni Steam Link Uygulaması Telefonunuzda Steam Oyunları Oynamanıza İzin Veriyor

Yeni Steam Link Uygulaması Telefonunuzda Steam Oyunları Oynamanıza İzin Veriyor

Steam Link Uygulaması

Steam Link Uygulaması

Steam öncelikle bir bilgisayarda oyun indirmek ve oynamak için bir araç olarak tasarlanmıştır, ancak Valve yıl boyunca bunu daha da genişletmiştir. Steam Link, oyunları yerel ağınız üzerinden bir TV’ye aktarmanızı sağlar. Valve şimdi bu konsepti bir adım daha ileriye taşıyor ve donanımı mobil cihazınıza getiriyor.

Valve, Steam kütüphanenizi daha da değerli hale getirecek yakın gelecekte iki yeni uygulama başlatmayı planladığını açıkladı. Steam Link’in bir uygulama sürümü, 21 Mayıs’ta çıkıyor ve Android ve iOS cihazlarına oyun akışı yapmanızı sağlıyor. Android tarafında telefonlar, tabletler ve TV’ler bulunurken, desteklenen iOS cihazları iPhone‘ları, iPad‘leri ve hatta Apple TV‘leri içerir.

Bir beta ilk başta yalnızca Android desteği sunacak ve cihazınızın 5GHz kablosuz veya kablolu bir Ethernet bağlantısı aracılığıyla yerel ağa bağlanması gerekecektir. Çalıştırmak için Steam Controller, MFI kontrolörleri ve diğer cihazları kullanabilirsiniz.

Steam Link uygulamasını, “daha sonra bu yaz” bir Steam Video uygulaması takip edilecektir. Bu, daha önce bahsi geçen cihazlarda Steam tarafından satılan filmleri ve dizileri (evet, Steam bu ürünleri ve üretkenlik yazılımlarını da) izlemenizi sağlayacaktır. Gecikme bir endişeden daha az olduğu için, videoyu Wi-Fi veya LTE üzerinden yayınlayabilirsiniz. Valve, çevrimdışı oynatmayı da destekleyeceğini söyledi.

Ayrıca Steam’i bilgisayarınıza indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Steam İndir