Yeni Super Smash Bros. Ultimate Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Yeni Super Smash Bros. Ultimate Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Super Smash Bros. Ultimate Güncellemesi

Super Smash Bros. Ultimate Güncellemesi

Son olarak Super Smash Bros. Ultimate‘a giriş yapmışsanız, “gelecek hafta” çıkacak olan 1.2.0 Güncellemesi hakkında bir mesaj fark etmiş olabilirsiniz. Ne yapacağını bilmemekle birlikte, en önemli paket, güncellemenin kaydedilen oyun içi tekrarları öldüreceğidir. Tekrarlarınızı kaydedebileceğiniz bir süreç var, ancak güncelleme çıkmadan önce harekete geçmelisiniz.

Vault’a gitmeniz, Replays’i tıklayıp Replay Data’ya gitmeniz gerekir. Oradan, tekrar oyunlarınızı Ultimate oyun dosyanızın aksine Switch’inize kaydedilen videolara dönüştürebilirsiniz. Bir uyarı olarak, videolar bir bulutun aksine sisteminize kaydedilir, böylece çok fazla tutmaya kalkarsanız, oldukça fazla depolama alanına ihtiyaç duyarsınız. Nintendo, Ultimate 1.2.0 sürümünün tam olarak ne zaman yayınlayacağını açıklamamıştır. Bu nedenle muhtemelen daha sonra kaydetmek yerine tekrarlarını dönüştürmek akıllıca olacaktır.

Nintendo ayrıca, bu yeni güncellemenin yama notlarını yayınlamadı. Yani tam olarak ne değişeceği bilinmemektedir. Ultimate’in Day One güncellemesi, yeniden oynatma sistemi ile ilgili sorunlara değinirken, bu devam eden sorunları gideren bir takip olabilir.