Yeni The Division Güncellemesi Çıktı

Yeni The Division Güncellemesi Çıktı

The Division Güncellemesi

The Division Güncellemesi

Ubisoft, 4K TV‘ler için optimize etmek üzere bugün Xbox One’da The Division‘ı güncelledi. 1.8.1 Güncellemesi ayrıca, PC ve PlayStation 4 dahil olmak üzere tüm platformlarda iki yeni Global Etkinlik sunacaktır. Bunlar; bu ayın sonu için Blackout seti ve Mayıs ayı sonu için ayarlanan Onslaught‘tır.

Bu güncellemedeki diğer değişiklikler arasında, Classified Gear için daha yüksek bir düşüş oranı, Amherst’s Apartment ve Grand Central Station görevleri için efsanevi bir zorluk, donanım ve düşüş oranları için birkaç ince ayar yer alıyor. Global etkinlikler, her bir sete özgü Classified Gear seti önbellekleri sunacak ve Efsanevi görevler artık Classified Gear’ı ödüllendirmek için % 20 şansa sahip olacak. Ayrıca doğal olarak bazı hata düzeltmeleri de sağlar.

The Division Ubisoft‘un en hızlı satış yapan oyunu olmuştu. Ancak oyuncu tabanı yeni içerik yavaşladıktan sonra sürekli olarak düştü. O zamandan beri, şirket Rainbow Six Siege ile elde ettiği başarıdan ders almış olcak ki sürekli yaptığı güncellemelerle, günlük aktif kullanıcı sayısını önemli ölçüde artırdı. Aralıktaki The Resistance güncellemesi, düşman ordularına ve Skirmish moduna karşı mücadele eden gruplarla yeni bir PvE modu ekledi.

Kaynak: 1