Yeni Tom Clancy’s Ghost Recon Oyunu Onaylandı

Yeni Tom Clancy’s Ghost Recon Oyunu Onaylandı

Geçen hafta, Skell Technologies’in evren içi bir sunumu olan çeşitli Tom Clancy oyunlarına bağlı bir tanıtım web sitesinin açılışı gerçekleşti. Teaser hangi oyun franchise’ına bağlı olduğunu netleştirmedi ve geniş spekülasyonlara yol açtı. Ubisoft, 9 Mayıs etkinliğine kadar olan konuyu netleştirmeye karar verdi.

 

Ubisoft, duyurunun Pazartesi sabahı Twitter’da yayınlanan bir mesajla Ghost Recon franchise’ına bağlanacağını doğrularken, taraftarlar hafta sonundan bu yana çoktan anladık şeklinde yorumlarda bulundu. Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands için ücretsiz bir hafta sonu düzenledi. Ayrıca bir pazarlama kampanyası başlattı ve Wildlands’in yeni Operasyon Oracle hikaye misyonları boyunca oynamak için çok sayıda Twitch yayıncısı kiraladı. Geçen haftaki yeni oyun teaser’ı ve ani Ghost Recon: Wildlands’ın zorlamasıyla, yeni oyunun Ghost Recon’a bağlanması mantıklı gelmişti.

 

Ancak Ghost Recon franchise’ı için her şey açık değil. Gelecek duyurunun kesin yapısı gizemli kalıyor. Ancak, duyuru için bariz yön bir Ghost Recon: Wildlands devamı olup olmadığı olacaktır. Sonuçta, Wildlands en son Ghost Recon oyunu, oldukça başarılı ve Ubisoft haftasonu boyunca bunu vurguladı. Bununla birlikte, Ubisoft, Twitter teaser’ında Wildlands logosu yerine sadece basit bir Tom Clancy’in Ghost Recon logosu kullanıyor.

 

Yeni oyun; Wildlands, Future Soldier, Advanced Warfighter gibi oyunların bir devamı veya yeni bir oyun olabilir. Ancak, yeni bir şeyler geleceği kesin. Ubisoft’un, mikro dönüşümler içeren çevrimiçi odaklı oyunlar için hazırlığı göz önüne alındığında, yeni bir yöne çok fazla kayma olasılığı görünmüyor.


Taraftarlar, Ubisoft’un yeni Tom Clancy’in Ghost Recon unvanını bir fragmanla resmi olarak duyurmasını bekleyebilirler. Şimdi sadece bir ay uzaklıktaki E3 2019 ile yeni oyunun ve oynanışının tam olarak ortaya çıkması çok daha büyük bir etkinlik için ayrılacak gibi görünüyor. Yine de her şey mümkün. Ghost Recon serisinin hayranları daha fazla bilgi için uzun süre beklemek zorunda kalmayacak.

 

Yeni Tom Clancy’s Ghost Recon oyununun 9 Mayıs’ta duyurulması planlanıyor.