Yeni Turok Oyunu Açıklandı – Ama Beklediğiniz Gibi Değil

Yeni Turok Oyunu Açıklandı – Ama Beklediğiniz Gibi Değil

Turok: Escape from Lost Valley

Turok: Escape from Lost Valley

Yeni bir Turok oyunu ortaya çıktı ve seri için çok büyük bir durum gibi görünüyor. Turok: Escape from Lost Valley, çok sevimli bir sanat tarzı olan izometrik bir macera oyunudur. Adını olgun bir birinci şahıs nişancı olarak yapan bir seri değişikliği.

Oyunun resmi açıklamasında şöyle yazıyor: “Turok: Escape from Lost Valley bölümünde, Turok olarak uzun bir uykudan uyanıyorsunuz ve Andar ile birlikte Lost Valley’in tehlikeli dünyasında maceraya atılıyorsunuz. Turok çizgi roman serisinden sevimli ama tehlikeli bir dokunuşla ikonik yaratıklarla karşılaşın. Sevimli ama ölümcül düşmanlarla karşılaştığınızda bıçak sanatında ustalaşmış olun, eşsiz ortamlarda yol keşfedin ve karşınızdaki düşman için en iyi silahı seçin.”

Oyun 25 Temmuz’da PC’de yayınlanacak. Başka platformlar ile ilgili bir bilgi açıklanmadı. Projenin, bağımsız geliştiricilere klasik seriler Turok, Voltron: Legendary Defender, Battlestar: Galactica, Jaws ve Back to the Future gibi yeni oyunlar yapma görevini veren Universal’s GameDev Challenge’a girdiği anlaşılıyor. Cubes of Olkarion adlı yeni bir Voltron oyununun 25 Temmuz’da erken erişimde çıkması planlanıyor, aynı gün Escape from Lost Valley Steam’e geliyor.

Ayrıca hayranlar için ufak bir hatırlatma yapalım. Turok’un ilk oyunu olan Nintendo 64 oyunu Dinosaur Hunter, son zamanlarda modern konsollar için yenilendi. 2015’te PC’ye, 2018’de Xbox One’a ve bu yılın başlarında Switch’e geldi.