Yeni Ücretsiz Oyun STEAMRUSH, Benzersiz Patronlar ve İyi İncelemelerle PC için Yayınlandı

Yeni Ücretsiz Oyun STEAMRUSH, Benzersiz Patronlar ve İyi İncelemelerle PC için Yayınlandı

Steam dijital mağazası bu sefer oyuncuları ücretsiz olarak sunulan harika bir oyunla memnun ediyor. Team Sleeping Giant stüdyosundan geliştiriciler STEAMRUSH adlı dinamik bir aksiyon oyunu yayınladı, burada çeşitli patronlarla sürekli savaşlar ve gelişmiş yakın dövüş mekaniği sizi bekliyor.

STEAMRUSH, geliştiricilerin açıklamasına göre, üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir rol yapma aksiyon oyunudur. Proje, patron savaşları türünün konseptini, dinamik savaşları, strateji unsurlarını ve izole bir devlet hakkında karmaşık bir hikayeyi birleştiriyor.

Projenin başlıca özelliği dağıtım modeli oldu. STEAMRUSH, PC için tamamen ücretsiz ve herhangi bir mikro işlem içermiyor. Bu, İtalyan Oyun Akademisi’nin, oyun kavramından ticari yayına kadar çeşitli kurslarda eğitime üretim deneyimi eklemeyi amaçlayan AIV girişimi sayesinde mümkün hale geldi.

Esasen, STEAMRUSH eğitim kursu çerçevesinde öğrenciler tarafından oluşturulmuş olsa da, bu kendine yeten bir proje ve iyi eleştirilere sahip. Steam’de oyun, modern yayınlar için mükemmel bir sonuç olan oyunculardan %74 olumlu derecelendirme topladı.