Yeni Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı Tanıtıldı

Yeni Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı Tanıtıldı


Paradox Interactive şirketi, Unreal Engine 5 motorunda çalışacak olan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 oyununun ilk oynanış fragmanını yayınladı. Bu video, The Chinese Room’un yarattığı yeni versiyon hakkında size bir fikir verecek.

Videoda, Fira karakterinin, 2024 yılının sonbaharında PC, Xbox Series X ve S ile PlayStation 5 platformlarında piyasaya çıkacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu devamının savaşında nasıl yer aldığını görüyoruz.

“The Chinese Room’un yaratıcı yönetmeni Alex Skidmor, “Bloodlines 2’nin oynanışı ve eylemi bir tür dans gibidir” diyor. “Oyuncular dünya etrafında dolaşırken, atmosfere kapılırken ve stratejik seçimler yaparken, çevrelerindeki karakterlerle ilişkilerine etki ederler. Oyuncular kendi efsanelerini seçebilirler, ancak dünya dinamiktir ve karakterler onlara nasıl davrandığınızı hatırlayacaklar. İyi düşünün ve kimseye güvenmeyin” diyor.

Videoda, Fira’nın gizemli bir işaret hakkında ipuçları bulmak için terkedilmiş bir depoya sızdığı erken bir görevi görüyoruz. Beklendiği gibi, savaşın içinde gizlilik oyunu ve kanlı eylemler var.

Ardından, Fira’nın Willem adındaki bir avcıyla karşılaştığı oldukça endişe verici bir sahne görüyoruz. Willem size saldırmadan önce bir diyalogda seçim yapmanız gerekecek.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 geliştirme aşamasında birçok sorunla karşılaştı. İlk erteleme 2019 yılında Ekim ayında gerçekleşti. Daha sonra Paradox, Ağustos 2020’de ikinci kez erteledi. Ve tüm bunlardan sonra, 2021 yılında oyunun belirsiz bir süre için ertelendiği duyuruldu. Sonunda, Eylül 2023’te yayıncı, oyunun Everybody’s Gone to the Rapture’ın arkasındaki yeni bir geliştirici ekibin eline geçtiğini açıkladı. Böylece, Bloodlines 2’nin piyasaya çıkış tarihi şimdi 2024 sonbaharına planlandı.